Kaplan Ümraniye’yi bekliyor

HABER: Uğur BAŞARAN

Spor Toto 1.Lig’in 19. Haftasında bugün saat 19.00´da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu´nda Ümraniyespor ile karşılaşacak olan Adanaspor hazırlıklarını tamamladı.

FUTBOLCULAR İSTEKLİ

Dün Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Coşkun Demirbakan yönetiminde gerçekleşen son antrenmanda Turuncu-Beyazlılar ter idmanı yaptı. Antrenman saat 11.00’de başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Bu antrenmanla Ümraniyespor maçının hazırlıklarını tamamlayan Adanaspor, Osman Yereşen Tesisleri’nde kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı. Son antrenmanda futbolcuların oldukça istekli ve arzulu oldukları dikkati çekerken bugünkü maçtan mutlak puan veya puanlar almak olduğunu dile getiren futbolcular, “Bugün oynayacağımız Ümraniyespor, gerçekten zor bir rakip. Geçtiğimiz perşembe günü kupa mücadelesinde Süper Lig’in köklü ekiplerinden Fenerbahçe’yi yenerek çeyrek finale yükseldi ve oldukça moralliler. Biz de bu maçın öneminin farkındayız ve elimizden gelenin en iyisini yaparak taraftarlarımızı sevindireceğiz” dediler.

DEMİRBAKAN’DAN TARAFTARA ÇAĞRI

Adana Demirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan da bugünkü maçın oldukça zevkli ve çekişmeli geçeceğini belirterek, “Bizler bugün oynayacağımız Ümraniyespor maçına çok iyi şekilde hazırlandık. Futbolcularımızın maçın başlama düdüğünden sonuna kadar ellerinden gelen mücadeleyi sergileyceklerinden eminim. Taraftarlarımızın da bugünkü maça gelerek bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Taraftarlarımızdan maçın başlama düdüğünden son düdüğe kadar bizleri desteklesinler ve sonunda kazanan taraf biz olacağız. Bu maçı aldığımız takdirde önümüzdeki maçlar için bize oldukça moral kazandıracak ve daha iyi yerlere gelmek için çaba göstereceğiz” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor