Kaplan’da Elazığ maçının hazırlıkları start aldı

HABER: Uğur BAŞARAN

Spor Toto 1. Lig’in 18. haftasında 21 Ocak Pazartesi günü Tetiş Yapı Elazığspor ile karşılaşacak olan Adanaspor, bu maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından yaptığı antrenmanla başladı.

TEMPO ARTTI

Adanaspor, Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Coşkun Demirbakan yönetiminde gerçekleşen antrenman, 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde dar alanda çift kale maç yapan Adanapor, açma germe hareketleriyle antrenmanı tamamladı. Antrenmanda futbolcuların çok istekli oldukları ve ligin biran önce başlamasını istiyorlar.

‘HEDEF GALİBİYET’

Adanaspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, “Ligin ilk maçını pazartesi günü deplasmanda Tetiş Yapı Elazığspor ile karşılaşacağız. Bu maçın her iki takım da çok büyük önemi var. Biz bu maçtan galip gelerek kendimizi daha üst sıralarda yer almak istiyoruz. Bunu yapacak güce de sahibiz. Hafta başından beri yaptığımız hazırlıklarda tek hedef bu maçı kazanmak olduğunu futbolcularımıza anlattık. Futbolcularımız da bu bilinç doğrultusunda sahaya çıkıp ellerinden gelenin en iyisini yaparak galibiyetle Adana’ya dönmek istiyoruz” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor