KAPLAN’DA HEDEF 3 PUAN

TFF 1.Lig-‘de milli aranın ardından futbol heyecanı yeniden başlıyor. 5.hafta maçlarının oynanacağı Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri seyirciler futbola doyacak. Haftanın ilk maçlarından biri olan Adanaspor-Altınordu maçı saat 16.00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Turuncu-Beyazlı ekip 4 maçta aldığı 1 galibiyet 3 beraberlikle 6 puanla 9.sırada yer alıyor. Adanaspor, Altınordu maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Son antrenmanda futbolcular oldukça hırslı ve istekli gözüktüler. Milli arayı çok iyi değerlendirdiklerini belirten Teknik Direktör Yunus Murat Ceylan, “Bu milli arada hazır olmayan futbolcularımız kendilerini toparladı. Yeni gelenlerle eskiler birbirleriyle uyum sürecini en iyi şekilde tamamladılar. Önümüzde zorlu maçlar bizleri bekliyor. Bizim için en önemli maç önümüzdeki ilk maç olan Altınordu maçı. Rakibimiz genç futbolculardan oluşan bir ekip ve çok iyi oynuyorlar. Bunu da topladıkları puanlarla gösterdiler. Biz de şu ana kadar gol yemeyen tek takımız. Bu maçta da bunu başarabilirsek ilerideki oyuncularımız eline geçirdikleri fırsatları değerlendirirse mutlak 3 puanla ayrılacağımızı düşünüyorum. Altınordu maçının ardından Çarşamba günü deplasmanda Giresunspor ile karşılaşıp hafta sonu Pazar günü kendi sahamızda Tuzlaspor’la karşılaşıp bu haftayı en az kayıpla atlatmak istiyoruz” diye konuştu. Bu arada Adanaspor-Altınordu maçını Bülent Birincioğlu yönetecek.

ANKARA VE ESKİŞEHİR’E 3 PUAN SİLME CEZASI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulu, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında Süper Lig, TFF 1’nci Lig ve Misli.com 2-‘nci Lig kulüplerinin yapmış olduğu başvuruları inceledi ve kararlarını açıkladı. Toplantı sonucunda TFF 1.Lig’den Ankaraspor ve Eskişehirspor’a 3’er puan tenzil cezası verdi.  (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor