KAPLAN’DA HEDEF 3 PUAN

Adanaspor yarın karşılaşacağı Altınordu maçının hazırlıklarını Osman Yereşen tesislerinde Teknik Direktör Yunus Murat Ceylan yönetiminde sürdürdü. Antrenman düz koşu ile başlayıp, ısınma hareketiyle devam etti ve son olarak top kapma, pas çalışması ve taktik idmanla son buldu.

‘ENDİŞEMİZ YOK’

1 haftada 3 maç oynamanın herhangi bir sıkıntı oluşturmayacağını kaydeden Ceylan, “Elimizdeki oyuncuların hepsini form durumuna göre kullanmaya çalışıyoruz. Üst düzey oyuncular zaten her haftayı 3 maç oynayacak geçiriyor. Üst düzey oyuncular sezon içerisinde 55-60 maçı görüyor. Fiziksel olarak iyi hazırlandığımızı düşünüyoruz. Sakatlık durumu olursa da görev vereceğimiz arkadaşlar görevlerini en iyi şekilde yerine getirecektir. O konuda bir endişemiz yok” diye konuştu.

‘OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM’

Altınordu maçı hakkında konuşan Teknik Direktör Yunus Murat Ceylan, “Her maç zor, oynamadan hiçbir maç kazanılmaz. Burada önemli olan bizim taleplerimizin oyuncularımız tarafından yerine gelip gelmeyeceği. Oyuncular beklentilerimizi iyi karşılıyor ve onlara güveniyorum. Ben oyuncularımızın talimatlarımızı iyi uygulayacaklarına düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Öte yandan Yunus Murat Ceylan, herhangi bir puan hedefi olmadığını sadece Altınordu maçını kazanmak istediğini sözlerine ekledi. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor