KAPLAN’DA NEŞELİ İDMAN

Adanaspor, Cumartesi günü saat 16.00’da kendi sahasında karşılaşacağı Menemen Belediyespor maçı hazırlıklarına yağmur altında başladı. Antrenmanda futbolcuların oldukça neşeli ve istekli oldukları gözlendi. Adana Demirspor-Menemenspor maçını Ümit Öztürk yönetecek.

Salı günü Türkiye Kupası 3.tur maçında 68 Aksarayspor’u 2-1 yenerek 4.dura yükselen Adanaspor’da moraller oldukça yerinde. Geçen hafta  lig maçında Balıkesirspor’u deplasmanda net 3-0’lık skorla yenerek kötü gidişe son veren Turuncu-Beyazlılar kupa maçında da tur atlayarak çıkışını sürdürdü. Bu hafta sonu karşılaşacağı Menemen Belediyespor maçından da mutlak galibiyet hedefleyen Adanasporlu futbolcular, “Oynadığımız son iki maçta da çok iyi performans göstererek bize güvenenleri mahçup etmedik. İnşallah bu hafta sonu da oynayacağımız Menemen Belediyespor karşısında da aynı performansı göstererek ligde 2’de 2 yapmak istiyor ve yolumuza devam etmek istiyoruz” dediler.

Adanaspor Teknik Direktörü Yunus Murat Ceylan da antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Geçen hafta oynadığımız Balıkesirspor maçı ve salı günü oynadığımız kupa maçında gerçek Adanaspor’u gösterdiğimize inanıyorum. Özellikle Balıkesirspor karşısında oynanan oyun ve futbolcularımın gösterdiği performanstan çok mutluyum. İnşallah hafta sonu karşılaşacağımız Menemen Belediyespor maçında da aynı performansı göstererek yükselimizi devam ettireceğiz. Bunu yapacak gücümüz olduğunu da gösterdiğimize inanıyorum. Bize inanan Adanaspor camiasına buna borçluyuz. Menemen Belediyespor maçından sonra milli araya gidilecek. Bu arayı da çok iyi değerlendirerek lige döneceğiz” diye konuştu.  Bu arada Adanaspor’un rakibi Menemenspor’da 30 kişinin koronavirüse yakalandığı bildirildi. Menemenspor Teknik Direktörü Cenk Laleci, yarın Adanaspor ile oynamaları gereken maçın büyük ihtimalle erteleneceğini söyledi. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor