Kaplan’da tempo arttı

Adanaspor, 17 Şubat Pazar günü 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda karşılaşacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarını günde çift idman yaparak hazırlanıyor.

“HATA YAPMAYACAĞIZ”

Turuncu-Beyazlı ekip, Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Coşkun Demirbakan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın sabah bölümü 1 saat 20 dakika sürdü. Kuvvet ağırlıklı çalışma yapan Adanaspor’da Altay karşısında sakatlanarak oyundan çıkan Ahmet Dereli salonda kuvvet ve aerobik çalıştı. Akşamki çalışma da ise tempoyu daha da arttıran Coşkun Demirbakan, “Bu haftaki oynayacağımız ve aynı puanda bulunduğumuz İstanbulspor maçı gerçekten hayati önem taşıyor. En ufak bir hatada kendimizi kötü durumda bulabiliriz. Bunun bilincinde olarak Altay karşısında yaptığımız hataları yapmamaya çalışıp, kazanmak istiyoruz” dedi.

“RAHAT NEFES ALMAK İSTİYORUZ”

Coşkun Demirbakan, “Futbolcularım da Altay yenilgisinin şokunu yavaş yavaş üzerlerinden atmaya başladılar ve İstanbulspor maçına konsantre olmaya çalışıyorlar. Bu maçı alıp, hem taraftarlarımızla barışmak istiyoruz, hem de rahat bir nefes almak istiyoruz. Ligin ikinci yarısında oynadığımız dört maçın ikisinde deplasmanda oynacadığımız maçları kazanıp, kendi sahamızda oynadığımız iki maçı da kaybetmemiz şunu gösteriyor ki, futbolcularımız dış sahada da stressiz maça çıkıp oynuyorlar. İç sahada ise taraftar etkisi bizi olumsuz etkiliyor gibi gözüküyor” diye konuştu.

(HABER: Uğur BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor