Kaplan’da Yunus Murat Ceylan göreve getirildi

Adanaspor, Fatih Akyel’den boşalan teknik direktörlük görevine Yunus Murat Ceylan’ı getirdi. Kulübün twitter hesabından yapılan açıklamada,  “Bir dönem Adanaspor’umuzda forma giyen teknik direktör Yunsu Murat Ceylan kendisini Turuncu-Beyazlı renklere bağlayan imzayı attı” denildi.

Yunus Murat Ceylan’ın bugün veya yarın Adana’ya gelip takımla birlikte antrenmanlara çıkması bekleniyor. Murat Ceylan’ın Adanaspor’un bu hafta karşılaşacakları Keçiörengücü maçında takımın başında olması bekleniyor.

TAKIM ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

Adanaspor Cuma günü kendi sahasında karşılaşacağı ve lige çok iyi başlangıç yapan Keçiörengücü maçı hazırlıklarına hafta başından itibaren devam ediyor. Turuncu-Beyazlı futbolcuların oldukça istekli ve hırslı oldukları gözlendi. Futbolcular, “İki haftadır kendimizden beklenmedik şekilde kötü oynadık, iyi sonuçlar alsak da oyunumuz tarfatarımıza tat vermedi. Biz de bunun farkındayız, Cuma günü oynayacağımız ve lige 2’de 2 yaparak giren rakibimiz Keçiörengücü karşısında iyi futbol ve iyi sonuç almak için elimizden geleni yapacağız” dediler. (HABER: Uğur BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor