Kaplan’ın zorlu periyodu

TFF 1.Lig müsabakaları 19 Haziran 2020 tarihinde başlayacak. Çalışmalarını Osman Yereşen tesislerinde sürdüren Adanaspor’u zorlu bir periyod bekliyor.

20 puanla 17.sırada bulunan Adanapor kalan 6 maçının 4’ünü deplasmanda oynayacak.  İlk önce 29.haftada Giresunspor deplasmanına gidecek olan Turuncu-Beyazlılar, 30.haftada şampiyonluk mücadelesi veren Bursaspor’a misafir olacak. 31.haftada kendi sahasında 31 puanlı Altınordu’nu konuk edecek.  32.haftada hiçbir iddiası olan Ekol göz Menemenspor ile deplasmanda mücadele edecek. 33.haftada şu anda 53 puanla en yakın rakibine 6 puan fark atarak liderliğini sürdüren Hatayspor’u konuk edecek. Ligin en son haftasında ise 43 puanla Play-Off mücadelesi veren Fatih Karagümrük ile deplasmanda karşılaşacak.

Adanaspor, kalan 6 maçını kazanıp, rakiplerinin de puan kaybetmesini bekleyecek. Teknik Direktör Coşkun Demirbakan yaptığı açıklamada, “Her ne olursa olsun biz ligde kalmak için elimizden geleni yapacağız. Önemli olan öncelikle bizim tüm maçlarımızı kazanmamız gerekiyor. Ondan sonra rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. İnşallah lig sonunda takımımızı ligde tutarak taraftarlarımızı bu kötü süreçte bir nebze olsun sevindirmek istiyoruz” dedi. (HABER: Uğur BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor