KAPTAN 1 YIL DAHA ŞİMŞEK’TE

Adana Demirspor iç transferde kaptan Gökhan İnler’le 1 yıl daha sözleşme yeniledi. Kulüpten yapılan açıklamada “Kaptanımız Gökhan İnler 1 yıl daha bizimle” ifadelerine yer verdi.

Mavi-Lacivertliler kontratı sona eren Gökhan İnler ile 1 yıllık yeni sözleşme imzalarken, 38 yaşındaki oyuncunun, futbolu bıraktıktan sonra altyapının başına geçmesi bekleniyor. Gökhan geçen sezon 34 maçta 1 gol atıp 1 asist yapmıştı. Kaptan Gökhan İnler yaptığı paylaşımda, “2020’den bu yana buradayım. Burada olmaktan çok mutluyum. Adana Demirspor’la TFF 1.Lig’de şampiyonluk yaşadım. Geçen sezon Avrupa kupalarına gitmeyi son anlarda kaçırdık. Bu yıl tekrar burada olmaktan çok mutluyum. Arkadaşlarımla çok çalışıp, geçen sezon kaçırdığımız Avrupa hedefine bu yıl ulaşmak istiyoruz” dedi.

Kaptan fikstürü değerlendirirken de, “Bu sezon ilk maçımızı deplasmanda Giresunspor ile oynayacağız. Maçlar 7 Ağustos’ta oynanacak. Her zaman ilk maçlar zor geçecek. Önümüzde 1 aylık bir süreç var. O zamana kadar çok iyi çalışıp lige hazır hale geleceğiz. Deplasmanda oynayacağımız Giresunspor maçından galip gelerek lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” diye konuştu.

(HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor