KARAFIRTINALAR MUCİZE YARATTI

Adanaspor, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Keçiörengücü maçı hazırlıklarına dün öğlen yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar yönetiminde Çatalan Tesisleri’nde yapılan antrenman oldukça neşeli ve keyifli geçti.

Teknik Direktör Sait Karafırtınalar geldikten sonra çıktığı 12 karşılaşmadan sadece 2 mağlubiyet alan Adanaspor,  2 beraberlik ve 8 galibiyet alarak 26 puan topladı. Karafırtınalar geldikten hemen sonra takımda sistem değişikliğine giderek tüm futbolcuların performansını arttırdı. Kaleden ileri uçta oynayan herkes takım müdafası yaptılar. Karafırtınalar, özellikle takımda uyumu bozan futbolculara müsamaha göstermeyerek kadroya almadı. Özellikle orta sahada oynayan futbolcuların formları oldukça artarak takımın hem ofansif, hem de defansif yönden güçlü olmasını sağladılar. Celil Yüksel ve Bruns’un performansında gözle görülür bir yükselme görüldü. Bu da takımın galibiyetlerinde önemli rol oynadı. Karafırtınalar’ın takımın başına geçtiği Manisa BBSK karşısında alınan galibiyetin ardından Eyüpspor’a son dakikalarda yediği golle mağlup olmuştu. Daha sonra sırasıyla Altınordu, Balıkesirspor ve Ankaragücü galibiyetleriyle 3 maçlık bir seri yakaladı. Samsunspor karşısında alınan 1-0’lık mağlubiyetin ardından Tuzlaspor ve Boluspor karşısında alınan beraberlikler taraftarları biraz olsun endişelendirse de, İstanbulspor, Kocaelispor, Bursaspor ve Gençlerbirliği galibiyetleriyle yeni bir seri yakaladı. Adanaspor, Sait Karafırtınalar yönetiminde çıktığı karşılaşmalardan 26 puan toplayarak 32 puana ulaşarak ilk 6 şansını oldukça güçlendirdi.

Teknik Direktör Sait Karafırtınalar’ın yönetime verdiği transfer listesinin ilk sırasında yer alan forvet oyuncusu 26 yaşındaki Jordon Ibe ile 3.5 yıllığına anlaşma sağlandıktan sonra iki üç oyuncuyla daha görüşmelerin sürdüğü ve en kısa zamanda anlaşma sağlanarak takıma kazandırılacağı belirtildi. Turuncu-Beyazlı taraftarlar, takıma takviye edilecek birkaç oyuncuyla hedefe daha rahat ulaşılacağını söylediler. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor