KARALAR, HALK DESTEĞİNİ ARTIRMAYA DEVAM EDİYOR

Mansur Yavaş birinci sırada yer alırken, Zeydan Karalar ikinci oldu. Ekrem İmamoğlu ile Tunç Soyer ise oy oranını korudu.

 (BÖLGE ÖZEL)-CHP’nin seçilen Belediye başkanlarının halkı memnun edip etmediği yönünde yaptırdığı ankette, Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın oy oranlarını yükselttikleri açıklandı. 

Adil Gür’ün şirketi tarafından yapılan ankete göre İmamoğlu oranını korurken Mansur Yavaş yüzde 63.06’yla ilk sırada, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da yüzde 53.63 olan oy oranını yüzde 60’a yükselterek ikinci sırada yer aldı.

Yapılan anketin sonuçları şöyle;

 İstanbul’da Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran seçimlerini yüzde 54.21’le kazanmıştı. İmamoğlu aynı oranı koruyor.

Ankara’da ise Mansur Yavaş’ın grafiği yükseliyor. Seçimi yüzde 50.93 ile kazanan Mansur oy oranını yüzde 63.06’yla çıkararak en beğenilen Belediye Başkanı oldu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da yükseliş içinde olan belediye başkanlarından. Seçimleri yüzde 53.63 oranıyla kazanan Zeydan Karalar,  ayüzde 60’la en başarılı ikinci Belediye Başkanı seçildi. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise yüzde 58.71 oy oranını koruyor. 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ise oy oranını yükseltmeye devam ediyor. Eskişehirliler, yüzde 52.3’le beşinci kez seçilen Büyükerşen’le ilgili memnuniyet oranı birkaç puannı yüzde 56 oranına çıkardı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, seçimleri yüzde 45.09 oy oranıyla kazanmıştı. Vahap Seçer de oy oranını birkaç puan arttıran isimlerden. Mersinlilerin yüzde 48’i Vahap Seçer’den memnun

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise şehriyle uyum içinde olan belediye başkanlarından. Belediye başkanlığını yüzde 50.62 oy oranı ile kazanan Böcek, aynı oranı koruyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor