Karalar ve Çetin, “Çağdaş Adana”ya uzanan yolu anlattı

MARKA ŞEHİR’DE YOL HARİTASI ÖNEMLİ

İnşaat Magazin Dergisi tarafından düzenlenen  “1. Marka Şehir Adana Paneli” CHP’li adayların çağdaş kentleşme yolundaki hedeflerinin açıklandığı bir strateji toplantısı olarak gerçekleştirildi. Adana’nın marka şehir olması yolunda yapı ve gayrimenkul sektörü ve belediye başkanları bir araya getiren panele, “Kentin vizyonunu geliştirmek, fikir alışverişi yaparak bir sinerji oluşturmak ve Adana’ya değer katmak için gerekli adımlar ve olması gerekli yol haritaları üzerinde duruldu.

SOSYAL BELEDİYECİLİK BAŞARI SAĞLANIR

Seyhan Belediye Başkanı ve CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı ve Adayı Soner Çetin, CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut ile  yapı ve gayrimenkul sektöründen çok sayıda katılımcının yer aldığı panelde konuşan,  Zeydan Karalar, “Adana’nın yaşanabilir bir kent olması yolundaki, çağdaş ve ciddi projelerin ancak sosyal belediyecilik anlayışı ile gerçekleşebileceğine” vurgu yaptı. Soner Çetin de, Marka Şehir vizyonunda hizmette bütünlük olgusuna parmak bastı..

ADANA (BÖLGE)-İnşaat Magazin Dergisi tarafından 1. Marka Şehir Adana Paneli gerçekleştirildi. Seyhan Oteli’nde düzenlenen panel Adana’nın marka şehir olması için yapı ve gayrimenkul sektörü ve belediye başkanları bir araya getirdi.Kentin vizyonunu geliştirmek, fikir alışverişi yaparak bir sinerji oluşturmak ve Adana’ya değer katmak için düzenlenen 1. Marka Şehir Adana Paneli’nde çok yoğun katılım vardı. Panele katılımcılar şu şekilde gerçekleşti, Yapı ve gayrimenkul sektöründen çok sayıda katılımcı, Seyhan Belediye Başkanı ve CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı ve Adayı Soner Çetin, CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, AGİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Enver Yılmaz, AYAMDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Inşaat Magazin Dergisi Yayın Kurulu Başkanı Tamer Gülcan, Halil Avcı Şirketler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, İnşaat Magazin Dergisi Yayın Kurulu üyesi Orhan Avcı.

ADANA HAK ETTİĞİ YERE GELECEKTİR

Açılış konuşmasını yapan İnşaat Magazin Dergisi İmtiyaz Sahibi H. İbrahim Harmancı, “ Öncelikle şunu söylemeliyim ki Adana bir marka şehirdir  ve Adana gibi bir marka şehirde belediye başkanı olmakta bir ayrıcalıktır. Adana’mızın denizi var, toprağı var, havası var, suyu var ve en önemlisi sıcak kanlı insanları var.  Adana’mızın marka şehir olabilme adına herşeye sahip olduğuna inanıyorum, yeter ki birlik olsun beraberlik olsun. Adana olarak hak ettiğimiz yere ulaşacağımıza hiç şüphem yok.” Dedi.

ÖDÜL ALAN İSİMLER

Panelde Marka Şehir Adana Ödülü alan isimler ise şu şekilde oldu: “ Seyhan Belediye Başkanı ve CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı ve Adayı Soner Çetin, Karataş Belediye Başkanı adına Ali Duranoğlu, Halil Avcı Şirketler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, Göregen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Göregen, Çukurova Beton Yönetim Kurulu Başkanı Halim Erdoğan, Üçgül Şirketler Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üçgül. Prof. Dr. Nazan Koloman, Tv A Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yılmaz  Sera Dağıtım şirketi sahibi Sıdıka Uğurlugüngör, Gürkan Ali Muglu.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor