Karalar’dan önemli kadro değişiklikleri

(HABER MERKEZİ)- Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Büyükşehir daire başkanlıkları nezdinde değişiklikler yaptı. 

Zabıta Daire Başkanı Vekili Tarık Öncel‘in başkanvekilliği görevi sonlandırıldı. Ulaşım Daire Başkanlığı Otogar ve Otopark Şube Müdürü Ercan Kandemir, görevine ek olarak Zabıta Daire Başkan Vekili görevine atandı.

Tarık Öncel‘ Zabıta Denetim Şube Müdürü Vekilliği ve Zabıta Destek Şube Müdür Vekilliği görevlerine devam edecek. 

Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanlığı’nda şef kadrosunda çalışan ve Meclis Şube Müdür Vekili olarak görev yapan Ayşe Küçükeran, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Vekili olarak atandı.

Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanlığı Meclis Şube Müdürü kadrosundaki Deniz Poyraz görevine ek olarak Meclis Şube Müdürlüğü görevine atandı.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığında matematikçi kadrosunda bulunan, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkan Vekili olarak görev yapan Fatih Yıldız da İnsan Kaynakları ve Eğitim Şube Müdür Vekili olarak görevlendirildi.

Daire başkanlığı kadrosunda bulunan, İnsan Kaynakları ve Eğitim Şube Müdür Vekili olarak görev yapan Adil Deveci, İnsan Kaynakları ve Eğitim Şube Müdür Vekilliği görevi sonlandırılarak Başkanlık Makamı emrinde görevlendirildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor