“Karate” için güç birliği yaptılar

Seyhan Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Karate İl Temsilciliği işbirliği ile gerçekleştirilen Merhum Mehmet Özlü İller arası Karate turnuvası tamamlandı. Nihat Geven Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvaya, 6 il, 31 kulüpten, 450 sporcu katıldı.

Seyhan Belediyesi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Karete İl Temsilciliğince gerçekleştirilen Merhum Mehmet Özler İller Arası Karete Turnuvası salon sporlarının kalbinin Adana’da atmasına neden oldu. Spora ve Sporcuya her zaman katkı veren Seyhan Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirilen turnuvaya farklı il ve kulüplerden 450 sporcu katıldı. Turnuvanın açılışında konuşan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay spora ve sporcuya olan hizmetlerinin her geçen gün artarak devam ettiğini belirtti.

BAŞKAN AKAY “KARATENİN GENÇLERE KATKISI BÜYÜK”

Başkan Akay “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ve Karate il temsilciliğimizle beraber düzenlenen turnuvanın içerisinde yer alıp karate ailesi ile bir arada bulunmak bizleri son derece mutlu etti. Karate branşı gençliğe katkısı fazla olan spor dallarımızdan bir tanesi. Diğer branşlara olduğu gibi karateden de desteğimizi esirgemiyoruz. Turnuvanın karate sporuna emeği geçen Merhum Antrenör Mehmet Özlü isminin verilmesi de vefa anlamında anlamlı olmuştur. Tüm sporcularımıza başarılar diliyor, emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

İL MÜDÜRÜ ÇİNTİMAR “KARATE İÇİN ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPIYORUZ”

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar da, yaptığı açıklamada “Başarılı sporcular yetiştirmek adına üzerimize düşeni yerine getirmekteyiz. Anlamlı turnuvadan desteğini esirgemeyen Seyhan Belediyemize teşekkür ediyoruz. Güzel bir etkinlik oldu. İlimizde böyle etkinliklerin artması performans sporcularının yetişmesine vesile olacaktır. Spora destekte hep birlikte varız. Spora destek olan herkese teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

KARATE İL TEMSİLCİSİ AYKURT, “ BAŞKAN AKAY DESTEĞİNİ ESİRGEMEDİ”

Karate Sporunun Adana’da üst seviyeye gelebilmesi adına yorulmadan mücadelelerini sürdüreceklerini belirten Karate il Temsilcisi Maşallah Aykurt da, “ Merhum Mehmet Özlü hocamızın adını verdiğimiz İller arası Karate turnuvamız amacına ulaştı ve büyük bir ilgi gördü.  Turnuvanın en güzel bir şekilde gerçekleşmesi adına hiçbir talebimizi geri çevirmeyip desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay başta olmak üzere Gençlik ve Spor il Müdürümüz Muzaffer Çintimar’a teşekkür ediyorum. Bu tür etkinlikleri sürdürme arzusundayız.” dedi.

TEŞEKKÜR PLAKETİ VE MADALYALARI VERİLDİ

Karate İl Temsilcisi Maşallah Aykurt ayrıca günün anısına Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a teşekkür plaketi takdim etti. Turnuva sonunda katılım gösteren farklı illerde 31 Kulübün temsilcilerine kupaları ve sporculara da madalyaları verildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor