Kaybolan 2 çocuk bulundu

HABER: DURMUŞ ALACA

ADANA (BÖLGE)-Adana’nın Feke ilçesinde ormanlık arazide oynadıkları esnada kaybolan 7 yaşındaki Y.B. ve 6 yaşındaki Ö.C.A. isimli çocuklar bulunarak ailelerine teslim edildiler.

Adana İl Jandarma Komutanlığınca yapılan açıklamada; Feke İlçesi Şahmuratlı Mahallesinde (6 ve 7) yaşlarında iki çocuğun evlerinin yakınında bulunan ormanlık arazide oynadıkları esnada kaybolduğu bilgisinin alınması üzerine bölgeye ekipler sevk edilmiş arama faaliyetine başlanılmıştır.

Jandarma Ekipleri, Jandarma Komando Timi, Adana İl Emniyet Müdürlüğü İz Takip Köpek Unsuru ve AFAD ekiplerince yapılan arama neticesinde (7) yaşındaki Y.B. isimli çocuk evine yaklaşık 2 km. uzaklıktaki ormanlık alan içerisinde kısa sürede sağ olarak bulunmuş ve ailesine teslim edilmiş, (6) Yaşındaki Ö.C.A. isimli çocuğu arama çalışmalarına devam edilmiş ve yapılan detaylı çalışma neticesinde kaybolduktan (12) saat sonra evinden yaklaşık 5 km uzaklıkta bulunan dere yatağında sağ olarak bulunmuştur. Ö.C.A. isimli çocuğa 112 Sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalesinde hayati tehlikesinin olmadığı, soğuktan etkilendiği tespit edilmiş ve çocuk ailesine teslim edilmiştir.

Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor