KEMAL KILIÇDAROĞLU NE YAPMAK İSTİYOR ?

CHP Lideri, masaya vura vura şöyle diyordu;
“İş dünyası neden korkuyor? TMSF silah olarak kullanılıyor. O nedenle sesleri çıkmıyor. Onları anlıyorum. Kapalı kapılar ardında bize söylediklerini biliyorum. Ama tatilcileri anlamak da zorlanıyorum. Her kuruşun hesabının sorulmasını istiyorsan, senin hayatına birisi gelip müdahale etmesin diye düşünüyorsan, sandığa gideceksin, şakası makası yok Ekmeleddin İhsanoğlu’na oyunu vereceksin. Adam gibi tıpış tıpış sandığa gideceksiniz, demokrasinin gereğini yapacaksınız. Masalarda oturup ben oy kullanmayacağım diye ahkam kesmek demokrasiye inanmamaktır. Bir gün gelir sizin tatil yapmanız da engellenir”
Ne oldu millet tıpış tıpış sandığa gitti, oyunu Ekmeleddiğin İhsanoğlu’na mı verdi?
Yani bilerek ve isteyerek kaybettin..
Sonra ne yaptın?
Bu kez Abdullah Gül’ü aday yapabilmek için kulislere girdin, nabız yoklamaları yaptın, ama ortaklarından biri ısrarla karşı çıktı ve kerhen CHP’den aday çıkardın, açıklarken yüzlerce partilinin gözlerinin içine baka “Gel bakalım Muharrem” diyerek, kaybetmesinin yolunu açtı..
Sen salon toplantıları yaparken, o “Gel bakalım Muharrem” dediğin adam, kent kent, ilçe ilçe gezdi, büyükşehirlerde milyonlarca insanı bir araya getirdi, tarihi kalabalıklar yaptı, her kesimden oy aldı ve senin Genel Başkanlığı’nı yaptığın CHP’nin 11 puan üzerinde oy almayı başardı..
Seçmen, sana inat tıpış tıpış değil, koşa koşa sandığa gitti..
Gelelim bugüne..
Kurultay yaptın, Muharrem İnce’yi yok saydın.. Bir başka şey daha yaptın, yanı başında olması gereken adamı sığıntı gibi en arka tarafa oturttun..
Siyasette buna BİTİRME OPERASYONU denir.. İşte tam da onu yaptın..
Gençlik Kolları’ndan yetişen ve her aday oluşunda kazanan Muharrem İnce, senin gibi İstanbul Belediye Başkanlığı’nı oy düşürerek kaybetmedi, 11 puan fazla oy ile kaybetti ..
CHP’nin eski Genel Başkanı sayın Deniz Baykal’ın, krizin çözülmesi için seninle görüşeceği yönünde haberler duyuldu “Gel bakalım Muharrem bizim seninle sorunumuz var ya da yok” demedin, sessiz kaldın.. Muhtemeldir ki sayın Deniz Baykal, bu gelişmelerden sonra görüşme gereği bile duymayacak. İki eski Genel Başkan sayın Murat Karayalçın ile sayın Hikmet Çetin görüşmeye geldiler.. Aldığımız bilgilere göre çok da rahat çıkmadılar ve durumdan rahatsız oldular..
Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, siz Mustafa Kemal’in, İsmet İnönü’nün, Bülent Ecevit’in, Deniz Baykal’ın koltuğuna oturuyorsunuz.
Siz ne yapmak istiyorsunuz?

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor