KENDİNE SANSÜR UYGULAYAN BASIN!

TÜSİAD’da dün veda toplantısı yapılıyordu. Eski Başkan Erol Bilecik kürsüye geldi ve o anda Bloomberg HT adlı televizyon kanalı canlı yayına girdi. Bilecik, “Üstlendiğimiz bütün görevlerde bizim hedefimiz Atatürk’ün temel ilkelerini belirlediği, bağımsız ve çağdaş Türkiye’nin korunması ve geliştirmesi oldu” diye başladı konuşmasına.

Devamında şöyle dedi Bilecik;

 “Bugün anlatacağım Türkiye için vicdan muhasebesidir. Hepimizin bildiği gördüğü gibi, ‘güçlüyüz’ demekle güçlü ülke olunmuyor. Ülkeleri güçlü yapan çok önemli değerler var; özgürlükler, demokrasi, hukukun üstünlüğü ve insan haklarına saygıdır” 

Salonu dolduranlar Erol Bilecik’i alkış yağmuruna tutmuştu ki, canlı yayın kesiliverdi, reklamlar konuldu.

Siz demokratik ülkelerde kendisine sansür uygulayan bir basın-yayın organı gördünüz mü ?

Yazacaklarımız bu kadar…

Ne demek istediğimizi ve diyemediğimizi anladıysanız mesele kalmamıştır

……………..

DSP’NİN YAPTIĞI BÜYÜK AYIP

DSP Genel Başkan Yardımcısı Uğur Gürel konuşmuş. Kime konuşmuş? Nagihan Alçı’ya konuşmuş.. Ne demiş?  Şöyle demiş;

“Saadet Partisi gibi bize çok uzak ve tabanımızın asla kabul etmeyeceği bir parti ve İYİ Parti gibi ne olduğu belli olmayan bir parti ile ittifak yapan CHP ile ittifakı doğru bulmuyoruz. Bizim çizgimiz bellidir. Özgürlükçü, Atatürkçü, sol bir partiyiz. Çok net kırmızı çizgilerimiz var. Mesela Ecevit’e ve Atatürk’e laf edenleri partimize kabul etmeyiz. Biz birçok kişiyi bu süreçte reddettik. Şu kadarını söyleyeyim: DSP’ye geçenlerin sayısı geçmek isteyenlerin yarısından az” 

Başka ne demiş;

 “Ekmeleddin İhsanoğlu, Abdullah Gül gibi projelerle milletin önüne gidilmez. Yazıktır. CHP’nin kapatılması ve tasfiye edilmesi gerekiyor”

Hadi oradan!.. Hem Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nin kapatılmasını isteyeceksin, hem de Atatürkçu olduğunu söyleyeceksin..

Ve tüm bunları Nagihan Alçı’ya verdiğin röportajda kamuoyuna mesaj olarak ulaştıracaksın..

Sözümüz meclisten dışarı.. Ama güzel bir ata sözümüz var;

“Lafa bakarım laf mı diye, söyleyene bakarım adam mı diye!”

BAHÇELİ’DEN KOCAMAZ’A “YUVAYA DÖN” ÇAĞRISI!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, süresi içerisinde başvurusu yapılamadığı için adaylığı düşen İYİ Parti Mersin Belediye Başkan adayı Burhanettin Kocamaz’a çağrıda bulundu “Yuvaya dön” dedi.

Bahçeli, adaylığa layık görmediği¸ancak dün yağladığı balladığı Kocamaz’a şöyle seslendi;

“Bana göre siyasi hayatımızda Mersin açısından bir kayıp olmuştur. Burhanettin Bey’e destek veren insanların artık bu gerçeği görerek, Adana’da 50’nci yıldönümümüzde yaptığımız büyük bir davetimiz oldu biliyorsunuz, yarından itibaren o davete icabet etmeleri gerektiğini düşünüyorum. Gelin hep beraber olalım bir daha helalleşelim. Bu defa Mersin’i daha güçlü bir şekliyle alalım derim. Davetim herkese açık (Burhanettin Bey’e de). Hali hazırda ülkede nefes alan her insanımıza açıktır ama nefes alan insanlar da virüs taşıyorsa ona da dikkat edeceğiz”

Ne dersiniz Burhanettin bey!..

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor