‘KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

(HABER MERKEZİ)-AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Sayım Azmaz, Adnan Kemali Ünal, Mehmet Ali İnan, Arif Çetin; Adana Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne atanan Nevzat Özer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar diledi.

‘DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK’

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu ziyaret ile ilgili açıklamasında; “Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü STK olarak bizim kırmızı çizgilerimizden birisidir. Kurumun manevi ve maddi yönden varlığı çok önemlidir. O yüzden desteklerimiz devam edecek. Bu yılda Korona önlemleri ölçüsünde geleneksel iftar yemeğimiz yapılacaktır. Biz her daim kimsesizlerin kimsesi olmaya devam edeceğiz. “İfadelerinde bulunarak kurumun yanında olacaklarını sözlerine ekledi.

‘ADANA İNSANIMIZIN YARDIMSEVERLİĞİ ÖNEMLİDİR’

Adana Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne atanan Nevzat Özer; “Kurum olarak görevimizin bilincinde olarak hizmetlerimizi vermekteyiz. Adana da ise bizlere sürekli destek veren insanlarımızın yardımları büyük önem arz etmektedir. Bu anlamda STK olarak AKAMDER in desteklerinin çok önemli olduğunu biliyoruz. Bunların artarak devam edeceğine inanıyoruz. Bu ziyaretleri de bizi son derece menün etmiştir. Tüm AKAMDER camiasına teşekkür ediyoruz.” Dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor