Kiremithanespor ‘un atom karıncası

Spor Toto BAL Ligi 5. Grup’ta zirve hesapları yapan Kiremithanespor ‘da tecrübeli yönetici Aydın Koç’a spor kamuoyunda “atom karınca” yakıştırması yapılıyor.

Aydın Koç, çeşitli kulüplerde elde ettiği yöneticilik deneyimini şimdi Kiremithanespor Kulübü’nde başarılı bir şekilde sürdürmektedir.

5 yıldır Kiremithanespor’da genel kaptanlık, kulüp müdürlüğü, A Takımdan altyapıya kadar çeşitli kademelerde başarılı çalışmaları ile dikkat çeken tecrübeli spor adamı taraflı-tarafsız her kesimin büyük beğenisini topluyor.

İletişim gücü yüksek, planlı programlı, düşüncelerini başkalarına ifade edebilen, ikna yeteneğine sahip, sporcu ihtiyaçlarına duyarlı, anlayışlı ve hoşgörülü, bunların üzerinde ise spor aşığı, organizasyon yeteneği yüksek başarılı yönetici Aydın Koç, Kiremithanespor’un vazgeçilmez isimleri arasında yer alıyor.

Kiremithanespor Kulübü’nde şampiyonluklara imza atan Zekeriya – Metehan Koç Kardeşlerin babası Aydın Koç yaptığı işten büyük zevk aldığını belirterek, “Ailem ile birlikte futbol benim yaşam kaynağımdır. Takım ile birlikte sahaya çıktığım zaman tüm sorunları unutarak maça odaklanıyorum. Gece-gündüz kulübümüz için mesai harcıyoruz. Bu sezon en büyük arzum Kiremithanespor’un şampiyon olmasıdır” diye konuştu.

Adana futbolunun Aydın Koç gibi spor aşığı, tecrübeli, dürüst ve çalışkan spor yöneticilerine ihtiyacı var.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor