KIŞLA YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU İNŞAATI DEVAM EDİYOR

(HABER MERKEZİ)-Sporun destekçisi ve sporcunun dostu olan Yüreğir Belediyesi’nin, sportif alandaki önemli yatırımlarından biri olan Kışla Mahallesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaat çalışmaları devam ediyor.

Sporcuya ve spor kulüplerine her zaman destek olan Yüreğir Belediyesi, bir taraftan da Adana’mızı bölgesel, ulusal ve uluslararası turnuvalarda başarıyla temsil edecek yeni sporcuların yetişmesi için yatırımlar yapmaya devam ediyor. Mart ayında düzenlenen törenle temeli atılan Kışla Mahallesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatı hızla yükseliyor.

Daha sağlıklı nesiller yetiştirmek, özellikle gençleri ve çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spora yönlendirmek için, farklı spor branşlarında birçok projeye imza attıklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “İnşa etmekte olduğumuz bu tesis, inşallah uzun yıllar boyunca halkımıza hizmet verecek. Dünya çapında büyük başarılar elde edecek sporcularımızın yetişeceği umuduyla tesisimizin Adana’mıza, Yüreğir’imize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Kışla Mahallesi’nde 1.260 metrekare kapalı alanda projelendirilen, içerisinde 25 x 12,5 ölçülerinde yarı olimpik yüzme havuzu, mini tribün, soyunma ve antrenör odaları ile engelli soyunma odalarının yer alacağı tesisin bu yıl içinde tamamlanması planlanıyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor