Koşa Koşa Okula, Koşa Koşa Teraryuma!

ADANA (BÖLGE)-M1 Adana AVM yaz tatilinin bittiği şu günlerde eğlenceli bir etkinliği daha çocuklara hediye ediyor. 30 Ağustos -8 Eylül arasında gerçekleşen etkinlikte birbirinden renkli Teraryum atölyelerini doğasever çocuklara sunuyor.

Ziyaretçilerini fiyat ve seçenek açısından çok avantajlı alışverişin yanı sıra eğlenceyle ve kültürel etkinliklerle de buluşturan M1 Adana Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerinin yaşam kalitelerini artırmaya yönelik etkinlikler sunmaya devam ediyor. M1 Adana AVM, okulların açılmasına çok az vakit kala çocukları unutmayarak 30 Ağustos- 8 Eylül arasında süren doğa temalı Teraryum Atölyeleri serisini hayata geçirdi.

M1 Adana AVM, dış mekan teraslı cafe-restoranları ve modern alanların bulunduğu Moda Sokağı’nda ziyaretçilerine rahat ve keyifli vakit geçirebilecekleri eğlenceli ve öğretici aktivitelerini düzenlemeye devam ediyor.

5 – 12 yaş arasındaki çocuklara ücretsiz olarak sunulan ve kontenjanla sınırlı Teraryum Atölyeleri, rehber eğitimciler eşliğinde uygulanıyor. Fanus gibi alanlarda doğanın taklit edildiği bir ortamın yaratılması anlamına gelen Teraryumlar, 10 gün boyunca her gün çocukların neşeli dünyalarındaki yerini alıyor. Her çocuğun kendi teraryumuna sahip olacağı atölyeler, yaratıcılığın yanı sıra özgüven, bir grubun parçası halinde ortak bir hedefe yönelme gibi kişisel becerileri de artırıyor. 8 Eylül tarihine kadar sürecek olan etkinlik ücretsiz olarak gerçekleşiyor. M1 Adana mobil uygulasını indiren ve etkinliğe kayıt yaptıran tüm katılımcılar etkinliğe katılabilirler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor