Kupa’yı aldılar Başkan Akay’a koştular

Seyhan Belediyespor Kulübü başarı çıtasına bir yenisini daha ekledi. Basketbol’da elde edilen şampiyonluğun  ardından Mavi-Beyazlı ekibin U-14 Yaş futbol takımı da, final karşılaşması’nda Gençlerbirliği’ni 3-0 yenerek Adana 2.si olarak Türkiye şampiyonalarına katılma ya hak kazandı.

BAŞKAN AKAY’I ZİYARET ETTİLER

K.K.Kardeşler Stadı’nda oynanılan final karşılaşmasını  kazanarak Türkiye şampiyonaları’nda Adana’yı temsil edecek olan 2 takımdan birisi olan Seyhan Belediyespor U-14 futbol takımı kupa töreni sonrasında Seyhan Belediye Başkanı ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Akif Kemal Akay’ı ziyaret ederek mutluluklarına ortak edip kupa’yı armağan ettiler.

BAŞARI İÇİN ALTYAPIYA ÖNEM VERİLMELİ

Seyhan Belediyespor Kulübü, Yönetim, Teknik heyet ve futbolcu kadrosunu kutladığını belirten Başkan Akay, “ Şampiyonalardan da, iyi neticeler bekliyoruz. Başarının yolu altyapıdan geçer. Spor kulüplerimizin altyapıya büyük bir önem vermesi gerekiyor. Bu anlamda, ilçemizdeki ve bünyemizdeki takımlarımıza her zaman desteğimizi vermekteyiz.  Bir dönem Türk futboluna sayısız yetenekli futbolcular kazandıran Adanamız  bundan sonraki yıllarda da kaliteli isimler yetiştirecektir” diye konuştu. (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor