Kurttepe Sağırlar Gençlik Spor Futbol Takımı finaller için Kayseri’ye gitti

Adana Kurttepe Sağırlar Gençlik Spor Kulübü “Süper Lige Yükselme Karşılaşmaları” için Kayseri’ye gittiler.

Kurttepe Sağırlar Gençlik Spor Kulübü Başkanı Vedat Özçelik, BÖLGE GAZETESİ’ne yaptığı açıklamada, yarın Kayseri’de başlayacak ve 3 gün sürecek müsabakalara 4 grupta 16 takımın katılacağını, hedeflerinin grup birincisi olarak süper lige yükselmek olduğunu söyledi.

Salgından dolayı yeterli hazırlığı yapamadıklarından yakınan Başkan Özçelik, konuşmasında şunlara yer verdi:

“Kayseri’de ki süper lige yükselme karşılaşmalarına 4 grupta 16 takım katılacak. Bizim grupta Kahramanmaraş Afşin, Niğde ve Sivas takımları bulunuyor. Gerçeği söylemek gerekirse rakipleri yeteri kadar tanımıyoruz. Hedefimiz tüm rakipleri yenerek grup birincisi olarak süper lige yükselmektir. Gruplarında ikinci olanlarda kendi arasında maçlar yapacak buradan da 2 takım çıkacak. Yeni sezonda Adana’yı süper ligde temsil eden tek kulüp olacağız. Şayet yeterli desteği görürsek süper ligde kalıcı oluruz.”

-İL TEMSİLCİSİ YÜRÜK: “YEREL YÖNETİCİLERDEN DAHA ÇOK DESTEK BEKLİYORUZ”

Kayseri’ye kafile başkanı olarak giden İşitme Engelliler Adana İl Temsilcisi Halit Yürük, Kurtepe Sağırlar Gençlik Spor Kulübü’nün Kayseri’de grup şampiyonu olarak süper lige çıkacağına inandığını söyledi.

Adana’da bir çok branşta faaliyet gösteren engelli kulübü bulunduğunun altını çizen Yürük, bu gruba özel önem verilmesi, maddi ve manevi olarak yerel yöneticilerin desteklemesi gerektiğini belirterek, “En iyi rehabilitasyon aracı spordur. Engelli bireylerin toplumla entegre olmaları ve rahatsızlıklarını spor sayesinde unuturlar” diye konuştu.

Kaptan Ömer Akyüz, kısıtlı olanaklara rağmen Başkan Vedat Özçelik ile İşitme Engelliler İl Temsilcisi Halit Yürük’ün desteğini takdirle karşıladıklarını, takımda ki arkadaşlığın çok iyi olduğunu, Kayseri’de süper lige çıkacaklarına inandıklarını söyledi.  (BÖLGE ÖZEL)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor