LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR HAFTASI TÜM TÜRKİYE’DE COŞKUYLA KUTLANDI

(HABER MERKEZİ)-LÖSEV’in tüm Türkiye’ye armağan ettiği 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda, her yıl farkındalık yaratmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bu yıl tüm Türkiye’de farkındalığın sloganı “LÖSEVdeHerÇocukKahraman” oldu. Hafta boyunca ilkokuldan üniversitelere, belediyelerden çeşitli kurumlara bilgilendirme seminerleri yapıldı. Lösemi ve kanser ile savaşan çocukların yaşadığı zorlukları anlatmak adına Türkiye genelinde gönüllülerle birlikte çeşitli etkinlikler düzenlendi.

LÖSEV 22 yıldır Lösemili Çocukların Yanında

22 yıl önce 8 Kasım’da kurulan LÖSEV, doğum gününü coşkuyla kutladı. 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nın son gününe denk gelen yıl dönümünde tüm Türkiye adeta turuncuya boyandı ve moral konvoyları düzenlendi. LÖSEV’in doğum günü ve Lösemili Çocuklar Haftası’nın son gününde lösemili çocuklara moral olmak amacıyla, tüm Türkiye’de düzenlenen benzer etkinliklere de yüzlerce gönüllü katıldı.

LÖSEV, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında, Adana’da da LÖSEV’e kayıtlı, pandemi sürecinde evlerinden çıkamayan lösemili çocuklar için şehir turu yaptı. Üstü açık otobüslere binerek şehri turlayan lösemili çocuklar, iyileşen gençler ve gönüllüler Adana Büyükşehir Belediyesi bandosunun çaldığı LÖSEV şarkıları ile 2-8  Lösemili Çocuklar Haftasını coşkuyla kutladı. Sokaklarda, işyerlerinde ve evlerinin balkonlarında otobüsü gören Adanalılar da 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası farkındalığına ortak oldu.

LÖSEV, 22 yıldır tedavi hizmetlerinden eğitime, sosyal hayata kadar birçok alanda, lösemi ve tüm çocukluk çağı kanserleri ile savaşan çocuk ve kanser hastası yetişkinlere destek olmaya devam ediyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor