M1 ADANA AVM’DE YENİ YIL !

Adana’nın ödülü Sign Of The City Ödüllerinde ‘’En iyi AVM’’ ödülü sahibi M1 Adana AVM 2020’ye merhaba dedi.  Aralık ayında düzenlemiş olduğu etkinlikler ile misafirlerinin yeni yıl coşkusuna ortak oldu. 

HABER: Eylem USNEKER

ADANA (BÖLGE)-M1 Adana AVM, her yıl olduğu gibi bu yıl da Adanalılara unutulmaz bir yılbaşı yaşattı. 6 Aralık tarihinde başlayan etkinlikler 31 Aralık tarihine kadar sürdü. Yılbaşı korteji ile birbirinden canlı müzikler ve karnaval ekibinin hazırlamış olduğu özel şova misafirler yoğun ilgi gösterdi. Kabare gösterisi ile kurulan platformda çocuklar için orta oyunu ve gösteriler sergilendi. Ateş şovu ile profesyonel ekip tarafından gerçekleştirilen gösteri izleyenler tarafından büyük beğeni ile karşılandı.  Avm,  açık ve kapalı alanlara kurulan yılbaşı’na özel dekorasyon ziyaretçileri özel hissettirdi. Cumartesi ve Pazar günleri İnfluencer Rahattanne’nin  düzenlediği , yeni yıl temalı ücretsiz, keyifli, interaktif ve birbirinden renkli atölyeler ile  minik ziyaretçileri aileleri ile keyifli vakit geçirdi. Kurulan farklı noktalarda  AVM içerisinde  müzik etkinlikleri  gün boyu misafirleri’ne  keyifli dakikalar yaşattı. Trio müzik ve canlı Dj performansı birbirinden farklı parçalar ile misafirlerin ilgi odağı oldu. Avm’nin kapanışına kadar her yaştan misafirler büyük yeni yıl ağacı altında dans edip, suni kar makinasının yarattığı kar taneleri ile eğlencenin tadını çıkardı. Usta müzisyen Ozan Doğulu ve pop müziğin sevilen ismi Cem Belevi, kurulan dev sahne ile  gerçekleşen yeni yıl konserinde binlerce hayranıyla M1 Adana’da buluştu. Cem Belevi’nin şarkılarını sevenleri hep bir ağızdan eşlik etti. Ozan Doğulu ile Belevi’nin ardından sahneye çıkarak kalabağı iyice coşturdu. M1 Adana ziyaretçilerinin müzikle coştuğu dakikalarda Ozan Doğulu sahnede ilk kez “Adana’ya Gel Gidek” türküsünü çalınca eğlence tavan yaptı. Adana ve çevre illerden gelen büyük kalabalık çılgınlar gibi eğlendi. 

M1 Sahne’de  Murat Korkulu, Özgül Özay ve  Murat Alabay  orkestraları ile M1 Adana AVM’ye özel  birbirinden keyifli  parçalarını dinleyenlerine  M1 sahne’de seslendirdiler. Adanalılar,

 ‘’Yılbaşı Meydanı’’nda kurulan  süslenmiş kulübeler ile yeni yıla özel hediyelik eşyalar, parti malzemeleri, şekerleme, sucuk ekmek, balık ekmek , hotdog, tatlı, Adana’ya özgü hediyelik eşyalar ve çerez stantları gibi yeni yıl kutlamalarına yönelik her tür ihtiyacın karşılanabileceği stantlar M1 Adana Avm misafirlerine keyifli alışveriş keyfi yaşattı. Bir yandan alışveriş, eğlence ve müziğin ritmi ile dolu dolu bir gün geçiren Adanalıların,  yılbaşı klübelerinde gerçekleşen mini gösterilere ve satılan ürünlere talebi oldukça yoğundu.

M1 Adana AVM misafirleri, yeni yıl süsleri ile donatılmış Avm’de ışıl ışıl alışverişin keyfini çıkartırken kurulan selfie alanı içerisinde Noel baba ile tanışıp fotoğraf çektirme şansını elde ettiler. Noel baba, çocukların ilgi odağı oldu ve çocukların yeni yıl beklentilerini dinledi, onlara şeker dağıttı. Çocuklar noel baba ile fotoğraf çekilmek için uzun kuyruğra girdiler.  Alışveriş ve eğlence keyfini bir arada yaşayan  misafirler aralık ayı boyunca yapacakları alışverişlerden de sürpriz hediyeler kazanma fırsatı yakaladılar. Avm’de bulunan mağazalardan yeni yıla özel indirim kuponları etkinliklere katılan misafirlere dağıtıldı. ’’Bu kış şemsiyen bizden olsun’’ kampanyası ile M1 Adana AVM ziyaretçilerine Tek seferde 100TL’lik alışverişle M1 Adana mobil uygulamasını indirenlere şemsiye hediye etti. Yüzlerce şemsiye Avm misafirlerine dağıtıldı. Yılbaşı coşkusunu aralık ayı boyunca yaşayan tüm Adanalılara M1 Adana Avm olarak sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yeni yıl dileriz!

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor