MANSUR YAVAŞ GÜNDEM OLDU

Önce Adanalı hemşehrimiz Ömer Çelik, Millet ittifakının Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a ağır suçlamalar yöneltti.. İddia o kadar vahimdi ki, birden siyasetin ateşi yükseldi.. Bir gün sonra Mansur Yavaş çıktı kameraların karşısına.. Tüm iddiaları belgelerle ortaya koydu, siyasetin ateşi düştü..

Durumu farkeden Ömer Çelik’te basının karşısına çıktı, çok sayıda televizyonun canlı yayına girdi. Ömer Çelik,Bizim söylediğimiz şey, basına yansıyan ve mahkeme kararları ortaya çıkan belgeleri ifade ediyoruz. Ve soru soruyoruz.
Bununla ilgili dava açacaksa da bu Netflix dizisinin devamında hikayenin daha büyük olacağını görüyoruz.
Biz kimseye iftira atmıyoruz kimseye kurulmuş bir tezgah yok. Ankara seçmenini hakkını hukukunu sivil siyasetin temizliğini korumaya çalışıyoruz.
Heyecanla bekliyoruz bu Netflix dizisinin nasıl devam edeceğini.”

Kısacası, “Biz topu ortaya attık, gerisi yargının işidir” diyor Ömer Çelik..

Peki, MHP’nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli ne diyor?

 “O kişinin, ‘Ben soruşturma sonucu alınıncaya kadar, siyasi olarak CHP’nin temsilinde hem şahsıma hem partime bir zarar vermemek, hem de mahalli idareler seçimlerini gölgeye düşürmemek için adaylıktan çekiliyorum’ demesi en ahlaki yoldur. Yani diyorum ki; yavaş yavaş ayrıl, kimseyi sıkıntıya sokma”

İşin ilginç tarafı, Mansur Yavaş olayı iki Adanalı tarafından gündemde tutulmaya çalışılıyor.. Biri Ömer Çelik, diğeri Devlet Bahçeli..

 İlginç değilmi?

Sıcak kanlılığımızdan, ilk koşan olmak istediğimizden mi dersiniz!

Ama bir gerçek var.. Açıklamalara ve kamuoyu vicdanına baktığınızda Mansur Yavaş mağdur duruma düşürülmüş ve bir kumpas kurulmuş izlenimi ağır basıyor..

 Tutmayan o iddialar, Mansur Yavaş’ın ekmeğine yağ sürülmüş gibi geliyor bize..

…   … …

Mansur Yavaş demişken.. Bir de Adana gerçeği var önümüzde..

Aytaç Durak Belediye Başkanı seçildi.. Daha koltuğunu ısıtmadan, belediyeyi polis çembere aldı, evi arandı, görevden alındı, tutuklandı, her türlü psikolojik işkenceyi gördü..

 Sonra bütün suçlardan beraat etti..

 Ama halkın seçtiği Belediye Başkanı, seçimden hemen sonra görevden alınmasına, tüm suçlamalardan beraat etmesine rağmen, yeni yerel seçimlere birkaç gün kala görevinin başına iade edildi..

Düşündürücü değil mi?

İşin daha ilginç yanı, Aytaç Durak MHP’den Belediye Başkanı seçilmişti.. Genel Başkan da hemşehrisi Devlet Bahçeli idi..

Ne yazık ki, Aytaç Durak’a “Aklan da gel” dedi , aklandı ama makamına gelemedi.. Devlet bey de “Getirin” demedi.

Bu satırlar, ne demek istediğimizi anlatmaya yetiyor mu acaba?

   Dileğimiz, Mansur beyin kaderi, Aytaç beye benzemesin..

  …………

BAŞKAN SONER ÇETİN

YORGUNLUK GİDERDİ

   Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, erken kalkan, geç yatan bir siyasetçi.. Sıkmadık el, öpmedik yüz de kalmamıştır.. İnsanlarla münasebeti zirvededir hep.. Halayı güzel çeker, sesi de birçok sanatçıya parmak ısırtır.. Dünden beri sosyal medya çalkalanıyor.. Soner Çetin bir evin konuğu, karşısındaki sazı çalıyor, Soner Çetin söylüyor sosyal medya tıklama rekoru kırıyor.. Ve Soner Çetin, tüm yorgunluğunu sazlı-sözlü sohbettle unutuyor..

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor