Mehmet Akyüz, Demirspor’da

Adana Demirspor, santrafor Mehmet Akyüz’le anlaşarak kadrosuna kattı. Teknik Direktör Uğur Tütüneker’ir raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten Mavi-Lacivertli yönetim, santrafor mevkiinde görev yapan Mehmet Akyüz’ü 1.5 yıllığına kadrosuna kattı.

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak transfer haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Mavi-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz son olarak Yukatel Denizlispor forması giyen ve geçen sezon takımının Süper Lig’e çıkmasında büyük pay sahibi olan 34 yaşındaki tecrübeli forvet oyuncusu Mehmet Akyüz ile anlaşmaya varmıştır. Belek kampına gelen Mehmet Akyüz, başkanımız Murat Sancak ile görüştükten sonra resmi imzayı atarak Adana Demirsporlu oldu. Camiamıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.

Yeni transfer Mehmet Akyüz ayağının tozu ile yaptığı açıklamada ise şampiyonluk için geldiğini belirtti. Bu anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını dilediğini belirten golcü oyuncu, “İmzalar atıldı, inşallah bu yolun sonu güzel olur. Mayıs ayında olan şeyler çok güzel oluyor. İnşallah takım arkadaşlarımızla beraber sonunu güzel hale getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Adana Demirspor taraftarlarından övgü ile bahseden tecrübeli oyuncu, “Onların ne kadar büyük taraftar topluluğu olduğunu biliyorum. Onlara karşı çok kez oynadım. Taraftarlarımızın desteği ile bu yolun sonu şampiyonluk olacak. Transferim biraz zorlu oldu ama sonunda imza attım. Taraftarlarımızın 26 yıllık Süper Lig hasretini sonlandırmak için geldim” dedi (HABER: Mehmet APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor