MEHMET AKYÜZ KREDİSİNİ SIFIRLIYOR

Adana Demirspor’un başarılı futbolcusu Mehmet Akyüz, bu sezon kaçırdığı inanılmaz gollerle taraftarı kahrederken, kredisini de sıfırlıyor. Bu sezon kaçırdığı gollerle tartışmaların odak noktası olan tecrübeli futbolcu, geçen sezonun çok çok gerisinde kaldı.

Mavi-Lacivertli takımın geçen sezonun devre arasında Denizlispor’dan transfer ettiği ve büyük paralar ödediği Mehmet Akyüz, bu sezon performansıyla gündemden düşmüyor. Şu ana kadar ligde forma giydiği 17 maçta 8 gol atabilen ve bu golleri de sadece 4 maçta kaydeden 35 yaşındaki isim, geçen sezonki istatistiklerini mumla aratıyor. TFF 1.Lig’in geride kalan 18 haftasında 17 maçta forma giyme şansı yakalayan Mehmet Akyüz, kaydetttiği 8 golle (maç başına gol ortalaması 0.47) büyük hayal kırıklığı yarattı. Ligdeki son golünü 16.haftada oynanan İstanbulspor maçında penaltı atışında kaleciden dönen topu ağlara göndererek kaydeden Mehmet Akyüz, ligde son 11 maçta rakip fileleri sadece 1 kez havalandırdı.

Öte yandan Adana Demirspor TFF 1.Lig’in 19.haftasında deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak. Geçen hafta Bursaspor’a kendi evinde 2-1’lik skorla mağlup olan Mavi-Lacivertliler, ikinci devrenen ikinci maçında Boluspor’a konuk olacak. Adana Demirspor bu sezon ligde oynadığı 18 maçta 9 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 4 de beraberlik aldı. Karşılaşma öncesi Mavi-Lacivertliler 31 puanla 5.sırada bulunurken, Boluspor ise 19 puanla 13.sırada yer alıyor. Boluspor-Adana Demirspor  karşılaşması 31 Ocak Pazar günü saat 16.00’da oynanacak. Ligin ilk yarısında Adana’da oynanan karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor