MEHMET AY: GÜNDOĞDU’NUN ARKASINDAYIZ

ADANA (BÖLGE)-Gündoğdu Holding-Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, beraberinde Yönetim Kurulu Üyesi Lale Gündoğdu Öz ile AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

MEHMET AY, ŞEHRE VİZYON KATACAKTIR

Gündoğdu Holding-Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, başkan Mehmet Ay’ın AK Parti Adana İl Başkanı olmasına sevindiklerini ve Vakıf olarak yanlarında olduklarını belirterek, “Başkanımın liderliğine ve bu şehre çok büyük vizyon olacağına, şehrimizdeki birlik beraberlik ruhunu daha da canlandıracağına yürekten inanıyor görevinde üstün başarılar temenni ediyorum” dedi.       

 TEŞKİLAT OLARAK YANLARINDAYIZ

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay ise “Gökhan bey ve Gündoğdu okulları Adana’mızda marka bir okul, eğitim alanında da yaptıklarını biz yakinen takip ediyoruz, yaptığı çalışmaları da takdirle izliyoruz. Biz kendilerinin Adana’ya eğitim anlamında ki katkılarından son derece memnunuz. AK Parti İl Teşkilatı olarak da eğitim anlamında her zaman Gündoğdu okullarına destek olacağımızı da buradan belirtmek istiyorum. Bu nazik ziyaret içinde çok memnun olduğumuzu ifade etmek istiyor teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Dr. Gökhan Gündoğdu, İl Başkanı Mehmet Ay’a, Paris’te yaşayan ünlü Türk sanatçı İrfan Yavru’nun bir eserini hediye etti. 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor