Melek Yatırımcı Baybars Altuntaş Final’de

ADANA (BÖLGE)-Girişimci Baybars Altuntaş, “ Herkes pas geçerken ben faks geçtim” diyerek yarattığı markanın başlangıç serüvenini ve tecrübelerini paylaşmak üzere Adana Final Okulları’nın konuğu oldu.

Adana Final Okulları’nda her ay düzenlenen, konusunda büyük başarılara imza atmış, tecrübeleri ile öğrencilere yol gösterecek isimlerle yapmış olduğu “Tecrübeden Öğreniyoruz” söyleşilerinin Ocak ayı konuğu Deulcom International Yabancı Dil ve Mesleki Eğitim Kurumları Kurucusu ve İcra Kurulu Başkanı, Girişimci, “En Zayıf Halka” programını sunan Baybars Altuntaş oldu.

Adana Final Okulları tiyatro salonunda yapılan söyleşiye, Koordinatör Oğuzhan Ertem’in yanı sıra okul yöneticileri öğretmenler ve 11 – 12. Sınıf öğrencileri katıldı. Türkiye Melek Yatırımcılar Derneği Başkanı olan ve Türkiye’yi uluslararası birçok platformda temsil eden Baybars Altuntaş, bu süreçte yaşadığı olayları, çözüm süreçlerini, olumsuzlukları ve şanslı olduğu konuları öğrencilerle paylaştı. Yaklaşık bir buçuk saat süren söyleşiyi pür dikkat dinleyen öğrencilere hayatından örnekler veren Altuntaş: “Hayatımın dönüm noktalarında bir karar verirken bilinenin aksine ben hep ‘Ne Kazanırım?’ sorusu yerine ‘Ne kaybederim ki? ‘ sorusuna odaklandım. Ne kazanacağımı bana sonradan piyasanın söylemesini tercih ettim. Marka seferberliği başlatırken de, Türkiye Franchise Derneği’ni kurarken de herkesin baktığı ama sadece benim görebildiğim konularda harekete geçebilme cesaretiyle giriştiğim işler beni bu noktaya getirdi, dedi.

Uluslararası platformlardaki tecrübelerini paylaşan Altuntaş, öğrencilerin en çok ilgisini çeken, eski ABD Başkanı Barack Obama ile görüşmesini de anlatarak her şeyin mümkün olduğunu ve bunun için harekete geçmek gerektiğini ifade ederek söyleşiyi tamamladı.

Adana Final Okulları Koordinatörü Oğuzhan Ertem, günün anısına Baybars Altuntaş’a Adana İşi Büyük Saat Heykeli’ni takdim ederek teşekkürlerini sundu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor