MURAT SANCAK: HEP İYİ TRANSFERLER YAPTIK

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Mustafa Pektemek için kulübü ile görüştüklerini ancak bu transferin olumsuz olduğunu belirtti. Başkan Sancak, Adana Demirspor’dan gidecek oyuncu olmadığını, şu ana kadar basına geçen isimlerden Resul dahil hiçbir teklif olmadığını sadece Traore’nin transferi konusunda bir girişim olduğunu söyledi.

Sancak, “Sedat’ın sezon öncesi kamp dönemini geçirdi, ancak corona geçirdikten sonra istenilen formu yakalayamadı. Kadroda bulunan futbolcuların hepsi çok iyi, Anıl Karaer’e Tuzla’nın, Samet’e de Menemen talip. Kerim Avcı’nın tedavisi İstanbul’da tamamlandı ve son bir iğnenin ardından hafta ortasında takımla beraber antrenmanlara başlayacak” dedi.

Başkan Murat Sancak, “Kadroda yabancı kontenjanı doldu ve Brezilyalı santrafor transferinin ardından yapılacak tüm transferlerin yerli olacak. Şu an akadar yaptığımız transferlerimiz genç ve Süper Lig ayarında. Traore’den beklentilerimiz çok yüksek, kendisi ile konuşmamıza rağmen çok uzaktan şut çekiyor ve kendisini bu huyuna çok kızıyor. Erkan Zengin ile hala görüşüyoruz ve iyi bir oyuncu. Tüm bunlara rağmen zor ve yorucu bir futbolcu. Kosecki’den beklentilerimiz yüksekti, ancak istenilen verimi veremedi. Hocamızın istemesi durumunda bu bölgelere de takviye yapabiliriz” diye konuştu.

BURSA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Öte yandan Adana Demirspor, ligin 18.haftasında kendi sahasında karşılaşacağı Bursaspor maçı hazırlıklarına da ara vermeden devam ediyor. Ligde Cüneyt Dumlupınar’ın göreve gelmesinin ardından iyi bir grafik çizen Mavi-Laciviertli Cumartesi günü saat 19.00’da Bursaspor ile karşılaşacak. Adana Demirspor ligde oynadığı 17 maçta 9 galibiyet 4 beraberlik ve 4 de mağlup oldu. Bursaspor ise bu sezon 17 maçta 8 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 3 de beraberilk aldı.Karşılaşma öncesi Adana Demirspor 31 puanla 5., Bursaspor ise 27 puanla 9.sırada yer alıyor. Ligin ilk yarısında Bursa’da oynanın karşılaşmayı Mavi-Lacivertliler 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 3-1 galip ayrılmıştı. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor