Nihat Söyler’den Kadir Gül’e plaket

Önceki dönem Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğünü yapan, Sarıçam Belediyesi Spor İşleri Müdürü Kadir Gül’e anlamlı plaket.

Atletik Conan Vücut Geliştirme ve Fitness Spor Kulübü Başkanı Nihat Söyler; gerek Büyükşehir Belediyesi’nde ve gerekse de Sarıçam Belediyesi’ndeki görevinde, kulübe gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı Kadir Gül’e teşekkür plaketi sundu.

Spora ve sporcuya olan özel ilgisinin, milli sporcu ve BESYO mezunu olmasından kaynaklandığını söyleyen Kadir Gül, “Çalışma yaptıkları spor salonuna davet ederek, cürmüm kadar spora yaptığım hizmetlerden dolayı bana teşekkür plaketi verme teveccühünde bulunan Atletik Conan Vücut Geliştirme Spor Kulübüne teşekkür ederim. İmkanlar ölçüsünde elimden geleni yapmak isterim. Sporu ve sporcuyu desteklemek; kurumsal yapıların özellikle de seçilmişlerin görevidir” dedi. Futbolda milli sporcu olma seviyesine gelmiş olan, görev yaptığı yerlerde de ilgi ve desteğini esirgemeyen, amatörlerin dostu konumunda bulunan Kadir Gül; amatör kulüplerin de umudu haline geldi. Malzeme yardımı başta olmak üzere pandemi nedeniyle büyük sıkıntılarla karşı karşıya bulunan amatör kulüplere Belediyeden maske ve dezenfektan yardımı yapan Kadir Gül’ün desteklerini inkar edemeyeceklerini söyleyen Uluslararası Vücut Geliştirme ve Fitness Hakemi Nihat Söyler; “Keşke her yönetici Kadir Gül gibi olsa. Ne zaman kapısını çalsak elinden gelen yardımı yaptı. Amatörlerin kapısını çalmaktan çekinmediği Kadir Gül, adeta can simidi oldu. Biz de böyle temiz, yürekli, dürüst, spora ve sporcuya gönül kapılarını açan bir kişiyi bir anlamda cesaretlendirmek ve onurlandırmak istedik. Atletik Conan Vücut Geliştirme ve Fitness Spor Kulübü olarak kendisinden çok memnunuz ve destekleri için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor