OLMADI KAPLAN: 4-3

STAD: Giresun Atatürk

HAKEMLER: Onur Özütoprak (**), Ceyhun Sesigüzel (**), Esat Sancaktar (**)

GİRESUNSPOR: Tolgahan (**), Diarra (**), Hüsamettin (**), Mehmet (**), Traore (**) (Dk.58 Sergio Antonio **), Eren (**) Dk.83 Erol Can ?), İbrahime Balde (***), Kerem (**) (Dk.83 Hayrullah ?), Uzomimma (**) (Dk.88.Sergen Picinciol ?) Caner Hüseyin (**)

ADANASPOR: Karacic (*), Eren Keleş (*), Donkor (*), Canberk (*), Tevfik (**), Celil (**), Evren (**), Furkan (**), Uğurcan (*) Dk.46 Atalay ), Ozegoviç (**), İsmaeel Rayan (*) (Dk.46 Ergin Keleş *)

GOLLER: Dk.2 ve 88 İbrahime Balde, Dk.25 Mamadou Diarra, Dk.85 Erol Can Akdağ (Giresunspor), Dk.64 Celil Yüksel, Dk.75 ve 82 Ozegoviç (Adanaspor)

SARI KARTLAR: Uğurcan Yazgılı, Furkan Şeker, Celil Yüksel (Adanaspor), Antonio Uzodimma, İbrahima Balde (Giresunspor)

Adanaspor, mutlak galibiyet için çıktığı Giresunspor karşısında ilk yarıda kalesinde gördüğü 2 şok golle soyunma odasına giderken, ikinci yarıda müthiş dönüş yapıp durumu 3-2 lehine çevirdi. Turuncu-Beyazlı ekip, 3-2’lik skoru koruyamadı ve 85., 88.dakikalarda yediği golle sahadan 4-3 mağlup ayrıldı. Adanaspor bu mağlubiyetle 9 puan ile 7.sıraya geriledi.

MAÇTAN DAKİKALAR

2.dakikada evsahibi Giresunspor golü geldi. Sağ kanattan içeri çevrilen topu kale sahasında Balde ağlarla buluşturdu ve durumu 1-0 yaptı.

25.dakikada ev sahibi ekip ikinci golüne kavuştu. Adanaspor ceza sahasında oluşan karambolda topu önünde bulan Diarra takımını 2-0 öne geçiren golü attı ve ilk yarı da bu skorla sona erdi.

Adanaspor ikinci yarıya çok iyi başladı ve beklediği golü 64.dakikada buldu. Sağ kanattan gelen topu alan Celil ceza yayından topu ağlarla buluşturarak durumu 2-1 yaptı.

75.dikakada Adanaspor beraberlik golüne kavuştu. Eren’in Giresunspor ceza sahasına gönderdiği topu Ozegoviç topu ağlarla buluşturdu: 2-2

82.dakikada Adanaspor Ozegoviç’in penaltı golüyle 3-2 öne geçti.

85.dakikada ev sahibi ekip Giresunspor durumu 3-3’e getiren golü Erol Can’ın ayağından buldu.

88.dakikada Giresunspor’a galibiyeti getiren goül ilk golün sahibi Balde oldu. Sağ kanattan yapılan ortaya Balde kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve durumu 4-3 yaptı.

Bu dakikadan sonra Adanaspor’un beraberlik çabası sonucu değiştirmedi ve 2-0 mağlup durumdan 3-2 galip duruma gelen Turuncu-Beyazlılar, bu skoru koruyamayınca sahadan 4-3 mağlup ayrılarak Adana’ya üzüntülü döndüler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor