Önder ve Çimen ailelerinin mutlu günü

Adana’nın tanınmış ve sevilen isimlerinden oluşan Önder ve Çimen aileleri, bir düğün töreniyle birbirlerine akraba oldu. Ela Önder ve Ayhan Çimen çifti, nikahlarının kıyıldığı unutulmayacak bir gecede, ömür boyu sürecek mutluluğa adım attılar.

***

 

ADANA (BÖLGE) – Adana eşrafından Önder ve Çimen aileleri, aralarındaki dostluk bağlarını bir düğünle akrabalığa çevirdi. Dünyalar güzeli Ela Önder ile gönlünü kaptırdığı yakışıklı damat adayı Ayhan Çimen, Neziha Yalvaç Uygulama Oteli’nde düzenlenen unutulmaz bir düğün töreniyle, ömür boyu sürecek mutluluğa ‘evet’ dediler.

ÇİFTİN İLK DANSI İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

Kıyılan nikah sonrası evlilik cüzdanını alan çiftin heyecanı gözlerinden okunurken, davetliler de onların yaşadığı sevince coşkulu alkışlarla katıldı. İlk dansı yapan Ela-Ayhan çifti, daha sonra masaları tek tek dolaşarak, misafirlere ‘Hoş geldiniz’ dedi ve tebrikleri kabul etti. Dillere destan düğün, çekilen hatıra fotoğrafları ve canlı müzik eşliğinde geç saatlere kadar devem etti.

KATILAN VE KATILAMAYANLARA TEŞEKKÜR ETTİLER

Ev sahibi Önder ve Çimen aileleri, evlatlarının özel ve anlamlı günlerinde bizzat davetlerine katılarak yanlarında olan bütün dostlarına, akraba ve arkadaşlarına, telefonla arayıp ve sosyal medya hesapları üzerinden tebrik eden, çiçek göndererek kutlayan herkese teşekkür ettiler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor