ONUR VE ŞAHSİYET

“Bir noktanın altını çizmeliyim. 2001 krizi ve Mehmet Haberal’ın hastanesine teslim edilen Ecevit! VE SONRASI YAŞANANLAR! Bu Haberal denilen adama hayat boyu güvenmedim, güvenmem… EĞER SAYIN BAHÇELİ hala ordaysa acilen başka hastaneye nakil edilmeli!”

Neyse ben 2001’i bazıları gibi internetten okumadım! YAŞADIM! Uyarımı yaptım! Söyleyeceğimi söyledim! Gerekirse isim saat yıl yer olarak da açıklarım! SAYIN BAHÇELİ’ye sorun YİĞİT BULUT SİZİ SEVER Mİ DİYE! Ben söyledim, uyardım, çekiliyorum! Hoşçalalın!”

Yukarıdaki sözleri yazan Yiğit Bulut.. Cumhurbaşkanımızın ekonomi kurmaylarından biri.. Yani önce, muhalif olan televizyonlara çıkıp ekonominin kötü gittiğini ısrarla söyleyip, sonra görev verilince çark eden yiğit adam yazmış yukarıdaki sözleri..

Sonra ne mi oldu?

Saray’dan gelen tepki üzerine sildi..

Be adam, başkalarından talimat alan birisinin inandırıcı olduğuna kim inanır!..

Ama en güzel tepkiyi de Mehmet Haberal’in oğlu Erkan Haberal şöyle vermiş;

 “Sen bu ülkenin, hak etmeden nimetlerinden beslenen bir tipiyken, MEHMET HABERAL bu ülkenin kendi imkanlarıyla yetişmiş BİLİM ADAMIDIR.Yiğit Bulut, DEVLET BAHÇELİ; Başkent Hastanesi’nde ilk gün sadece 3 saat tedavi gördü ve ayrıldı. Günler sonra, Bülent Ecevit benzetmesi yaparak Mehmet Haberal’ı neden hedef aldın? Duyumun mu var? Yoksa viski fazla mı kaçtı? Mehmet Haberal’la derdin nedir söyle? Laf ebeliği yapma” 

Birilerine yaranmak için bu kadar kepazeliğe ne gerek var be yiğidim, aslanım!.. Ne güzel, bir zamanlar muhalif olduğun kişinin emrindesin, maaşallah iyi de maaş alıyorsun.. Şimdi durup dururken kovulmak mı istiyorsun.. Biliyorsun ki, iş hayatın sayın Cumhurbaşkanı’ndan sonra, sayın Bahçeli’nin iki dudağının arasında..

Senin gibi Adana’da da bir zevzek var.. Bütün yazılarında CHP’ye, onun Genel Başkan’na veya Belediye Başkanlarına sallayıp duruyor..

Adamın beyni o kadar.. Bu memleketin hiç sorunu yokmuş gibi “CHP“ diyor, “Belediye Başkanları” ONUR diyor başka da bir şey demiyor..

Utanmıyor da.. Utanmak, tabii onurlu insanlarda olur. Özür dilemekte onurlu ve şahsiyetli insanlarda olur..

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor