OYA TEKİN, “ SEYHANLILARA VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTACAĞIZ ”

(HABER MERKEZİ)-Makamında oturmayıp Seyhan’ın sorunlarına acil neşter vurmaya kararlı olduğunu söyleyen  Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin çalışmalarını sürdüreceğini söyledi.

Değişik birim müdürlüklerinin yanı sıra tesisleri ve birimleri ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Tekin, Seyhanlıların kendilerine güvenmesini isteyerek dah agüzel bir Seyhan’a kısa zamanda kavuşulacağını söyledi.

“ETKİLİ VE VERİMLİ BİR BELEDİYE YARATACAĞIZ”

Seyhanlılara verdiğimiz “Etkili ve verimli bir belediye yaratmak ” sözünü yerine getirmek için kolları sıvadıklarını belirten Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, “ Temizlik İşleri Müdürlüğümüz, Fen İşleri Müdürlüğümüz, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz ile Kompost Üretim Tesisimizi ziyaret ederek Seyhanımız için gece gündüz çalışan  personellerimizle bir araya gelip mevcut durum, işleyiş ve hizmetlerimizi nasıl geliştirebileceğimizi konuştuk” dedi.

“HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YERİNE GETİRECEK”

Hiç bir mazerete sığınmadan Seyhan’ı daha iyi bir noktaya taşıyabilmek adına önemli projelerin bir bir hayata geçirileceğini belirten Başkan Tekin, “Yapacak çok işimiz var. Bunun içinde çok çalışmamız gerekiyor. Herkes görev sorumluluğu çerçevesinde hareket ederek ilçemizin hak ettiği noktaya gelmesine katkı sağlayacak” şeklinde konuştu.

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’e  ziyaretlerde Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan’da eşlik etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor