Ozan Kökten Hukuk Bürosu, İsmail Koncuk tarafından açıldı

HABER: Eylem USNEKER

ADANA (BÖLGE)-Adana Barosu’nun genç avukatlarından Ozan Kökten’in Hukuk Bürosu, İyi Parti  Adana Milletvekili ve GİK üyesi İsmail Koncuk tarafından açıldı. Çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı açılış töreninde konuşan Koncuk, avukatların savunma hakkının yegane teminatı olduklarına vurgu yaptı. Koncuk, “Tüm dünyada yargı son derece önemli. Yargı bağımsızlığı ve adalet, aslında insan olmanın temelini teşkil eden kavramlar. Ülkemizde bugünlerde yargıyla ilgili birkaç tasarı gündemde. Birtakım hürriyetlerin genişletilmesine yönelik adımlar var. Fakat asıl adımlar, hukuk adamlarının verdikleri kararlardan endişe duymadan, hukuk içerisinde, kanunlar doğrultusunda karar vermeye cesaret edebilmelerini sağlayabilmektir.  Hukuk devletinin olmazsa olmazı, yargı erkinin temel taşı ve en büyük güvencesi olan avukatlarımız, vatandaş-devlet ilişkilerinin çağdaş çerçevede yürümesi açısından önemli bir görev yapmaktadırlar. Sevgili evladımız, genç avukatımız Ozan Kökten’in de, hukukun üstünlüğünün var olması bakımından çaba göstereceğine; demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin devamı hususunda üzerine düşeni yapacağına gönülden inanıyorum. Avukatlık mesleğinin ve yargının tüm sorunlarının çözülmüş olduğu güzel günler temennisiyle büronun hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Açılışa katılan konuklara annesi Nuran ve babası Tansel Kökten’le birlikte güzel bir ev sahipliği yapan ve onlarla tek tek ilgilenen Ozan Kökten de, hak ve hukukun en adil şekilde tecelli etmesi için çaba harcayacağını belirterek, “ Birey hak ve özgürlüklerinin savunulması ve korunması, hukukun üstünlüğünün egemen kılınması bakımından avukatlara önemli görevler düştüğü bilinci içerisinde hareket edeceğim” diye konuştu.

Avukat Ozan Kökten Hukuk Bürosu’nun açılış törenine Adana Milletvekili İsmail Koncuk’un yanı sıra; Çukurova Belediye Başkan Yardımcısı Azime Kocacık, Av. Merve Dilara Kocacık, İYİ  Parti Çukurova Belediyesi Meclis üyeleri Mustafa Durna ve Cumali Gürışık, İYİ Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Alkan ve Mustafa Üresin, İYİ Parti il başkan danışmanı Mehmet Emin Tanrıkulu, İYİ Parti Seyhan ilçe yönetim kurulu üyesi Muhittin Karaoğlu, İYİ Parti Çukurova ilçe yönetim kurulu  üyesi Nuray Güray, MÜSİAD eski başkanı Suat Yahşi, işkadını Merve Tuğçe Adıyaman, işadamı Murat Arıcıoğlu, Buğra Siverekli ile Kökten ailesinin yakın dostları katıldılar.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor