PANKART 2 SAAT ASILI KALABİLDİ

(HABER MERKEZİ)-Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın açıklamasında 128 milyar doların akıbeti soruldu. Adana milletvekilleri ve merkez ilçe başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları ve yönetimlerin de destek verdiği CHP Adana İl Binası önünde gerçekleştirilen basın açıklaması sonrası polis binaya asılan an “128 milyar dolar nerede pankartına” sadece 2 saat dayanabildi.  Basın açıklaması geçtikten 2 saat sonra polis vinç yardımıyla pankartı kaldırdı.

128 MİLYAR DOLAR NEREDE?

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, pankartın kaldırılmasına tepki göstererek şunları söyledi: Türkiye’nin dört bir yanında astığımız pankartlar hukuksuz bir şekilde, gece yarısı baskınlarıyla kolluk kuvvetleri tarafından indiriliyor. Bizim sorduğumuz ve Türkiye’nin yanıtını beklediği soru çok açık. Merkez Bankası’nın rezervlerinden gizlice eritilen 128 milyar doları ne yaptınız?

YARASI OLAN GOCUNUYOR

İktidar, ‘yarası olan gocunur’ misali sorumuzu yanıtlamak yerine, bu konunun gündemde tutulmasını engellemeye çalışıyor. Sorumuza çelişkili yanıtlar veriliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, önce ‘kasada duruyor’ sonra ‘pandemide kullandık’ dedi. İktidar, pankartlarla uğraşacağına 123 milyar doların nerede olduğunun hesabını versin. Dilimizde tüy bitse de onlar yanıtlamasa da rahatsız olsa da sormaya devam edeceğiz. 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor