PAROLA: ŞAMPİYONLUK

Adana Demirspor’da Menemenspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Mavi-Lacivertli takımda parola Menemenspor’u mağlup ederek şampiyon olmak.

Futbolcular, Teknik Direktör Samet Aybaba’ya “Biz Menemenspor’a karşı mücadelemizi vereceğiz, üzerimizdeki formanın sorumluluğu neyse onu yapacağız” şeklinde söz verdiler. Sezon içerisinde inişli çıkışlı bir grafik çizen ancak Samet Aybaba’nın göreve gelmesinin ardından seri galibiyetlere başlayan Adana Demirspor, Pazar günü saat 20.30’da deplasmanda Menemenspor’u mağlup ettiği durumda rakiplerinin skorlarına bakmadan Süper Lig’e çıkacak. B uğurda Mavi-Lacivertli camia tam olarak tek ses olmuş durumda.  Öte yandan Adana Demirspor ile Menemenspor arasında oynanacak karşılaşma TRT Spor’dan canlı olarak yayınlanacak. Diğer karşılaşmalar ise Beinconnect ve TRT Spor.com.tr’den ise ayrı ayrı olarak yayınlanacak.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, takım olarak aile olduklarını ifade ederken taraftarlar ve Başkan Murat Sancak’tan övgü ile bahsetti. Aybaba, “Hızlı yükselişlerde aile ortamının çok hızlı bir şekilde yapılması lazım. Çok şükür biz onu yakaladık, tabi başarı da bunu getirdi. Oyuncularımın her galibiyetten sonra taraftarlar  tarafından daha fazla desteklenmesi, Başkan Murat Sancak tarafından maddi olarak destek verilmesi itici bir güç oldu. Sağolsun başkanımız oyuncularımızın alnının teri kurumadan ödemeleri yapıyor. Bunların tamamı bizi büyük bir aile yaptı. Şampiyon olduktan sonra oturup karşılıklı ağlarız. Bu şampiyonluğun bir hikayesi olacak. Sıradan bir şampiyonluk değil. Çok fedakarlıklar var, inşallah Menemen’i yendikten sonra burada oturup konuşuruz” ifadelerini kullandı. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor