Pınar Gültekin ‘in ismi parka verilecek

(HABER MERKEZİ)-Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Muğla’da Cemal Metin Avcı tarafından vahşiçe öldürülen üniversite öğrnecisi Pınar Gültekin (27) ismini halen devam etmekte olan bir parka verileceğini belirtti.

Başkan Kocaispir, “Biz toplum olarak gelenek ve göreneklerimiz çerçevesinde kadına saygı duyarız. Ancak arada böyle gözü dönmüş çürükler çıkabiliyor.

Yapımı devam eden bir parkımızı ‘Kadına şiddeti hatırlatan ve lanetleyen objelerle’ donatıp hizmete açacağız. Bunun sözünü veriyorum” dedi.

Başkan Fatih Kocaispir’in eşi Raziye Kocaispir de ilçede aile, kadın, çocuklara olan duyarlılığı ve hizmetleriyle tanınıyor.

Muğla’da iktisat öğrencisi Pınar Gültekin (27), 16 Temmuz’da kaybolmuş, gözaltına alınan bar işletmecisi Cemal Metin Avcı (32), Pınar Gültekin’i bağ evinde boğarak öldürdüğünü, cesedini çöp varilinde yakpı, üzerine beton döktüğünü itiraf etmişti.

Canavar ruhlu katil tutuklanırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konunun yakından takipçisi olacağını duyurdu, olay ülkede büyük infial yarattı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor