Popçu Çağla Adana’da klip çekti

Adana Demirspor Kulübü idarecisi ve futbolcu menajeri Metin Korkmaz’ın eşi olan ünlü pop yıldızı Çağla, son şarkısı ‘Hadi yarim’in klipini Adana’da çekti. Mekan olarak, Modacı Özlem – Didem Yağız kardeşlerin işlettiği, bayan giyim mağazası Lady Rich’i tercih eden ünlü popçu, ‘’Kliplerim sosyal medyada milyonlarca tıklanıyor ancak Adana’nın daha da uğurlu geleceğine inanıyorum’’ dedi.

HABER: YENER EKİNCİ

ADANA (BÖLGE) – Pop müziğinin sevilen yıldızlarından Çağla, son şarkısının klipini Adana’da çekti. Cover yaptığı ‘Hadi yarim’ adlı şarkıyla hayranlarını bir kez daha mest etmeye hazırlanan ünlü popçu, klipine mekan olarak, Modacı Özlem – Didem Yağız kardeşlerin işlettiği, bayan giyim mağazası Lady Rich’i tercih etti.

‘ADANA BANA UĞURLU GELECEK’

Aynı zamanda, Adana Demirspor Kulübü idarecisi ve futbolcu menajeri Metin Korkmaz’ın eşi olan Çağla, ‘’Adana’yı ve Adana Demirspor’u çok seviyorum. Kliplerim sosyal medyada milyonlarca tıklanıyor ancak Adana’nın daha da uğurlu geleceğine inanıyorum. Son seslendirdiğim şarkının klipinden bir bölümü, Adana markası olan bir mekanda çekmek ayrı bir hava kattı. Adana’nın insanları çok sıcakkanlı. Bana çok yardımcı oldular. Hepsine teşekkür ediyorum’’ dedi.

ÜNLÜLERİN UĞRAK YERİ

Cemalpaşa Mahallesi, Toros Caddesi üzerinde hizmet veren Lady Rich’in işletmecisi Özlem Yağız ise modacılık sektöründe Adana’yı da söz sahibi yapmak için çabaladıklarını, bu amaç doğrultusunda her türlü faaliyete destek verdiklerini belirtti. Yıldız Tilbe, Ebru Polat, Seda Sayan ve Muazzez Ersoy gibi isimler daimi müşterileri arasında olduğunu ifade eden Yağız, ‘’Burası yerli ve yabancı ürünlerin bir arada toplandığı, bir bayanın mağaza mağaza gezmeden aradığını bulabileceği şekilde düşünülmüş bir konsept. Yaklaşık 6 yıldan bu yana hizmet veriyoruz. Sürümden kazanma politikası güttüğümüz için şehir dışı ve hatta yurt dışından siparişler alıyoruz. Adana’ya yolu düşen ünlüler bize uğramadan gitmiyorlar’’ dedi.

ADANA MODADA İYİ YOLDA   

İtalya ve Fransa’da moda eğitimi aldığını hatırlatan Özlem Yağız, ‘’Kendi tasarımlarımı da sergiliyorum. Adanalı bayanların daha da güzelleşmesine yardımcı olmak için buradayız. İlerleyen günlerde defileler yapacağız.  Şu an iyi yoldayız. Vietnam, Birleşik Arap Emirlikleri, İran gibi ülkelere ihracat yapıyoruz. Adana, modada saygın bir yere gelecektir’’ diye konuştu.  

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor