Pozantı Gençlikspor Yara Aldı

Süper Amatör Ligi ekiplerinden Pozantı Gençlikspor, Muharrem Gülergin Stadında oynanan maçta Yüksel Gençlikspor ile 0-0 berabere kaldı. Müsabakanın ardından puanını 41 yapan Pozantı Gençlikspor, en yakın rakipleri olan Ülkügücüspor ve Kürkçülerspor ile puan farkı 3 oldu. Bu beraberlik ile puanını 26 yapan Yüksel Gençlikspor playy off potasındaki mücadelesine devam etti.

Ülkügücüspor Farklı

Ülkügücüspor Kayhan Kaynak ve Kardeşleri Stadında İncirlikspor’a konuk oldu. Ülkügücüspor 7-0’lık skorla ile rahat bir galibiyet elde etti. Ülkügücüspor aldığı 3 puan ile puanını 39 yaptı. Pozantıspor‘ un puan kaybettiği haftada aldığı 3 puan ile iddiasını devam ettiren Ülkügücüspor şampiyonluk ısrarını devam ettirdi. Aldığı ağır mağlubiyet ile düşme potasına gerileyen İncirlikspor ise 18 puanda kaldı ve düşme potasının 2 puan üstünde yer aldı.

Kürkçülerspor Israrlı

Kürkçülerspor, Muharrem Gülergin Stadında Karşılaştığı Çukurova Demirspor’u affetmedi. Kürkçülerspor 5-1’lik skorla rahat bir galibiyet aldı. Bu galibiyet ile puanını 39 yapan Kürkçülerspor, liderle puan farkını 3 puana indirdi ve zirve ısrarına devam etti.

Seyhan Belediyespor Kazandı

Süper Amatör Ligi ekiplerinden Baklalıspor ve Seyhan Belediyespor’un karşılaştığı müsabakanın kazananı Seyhan Belediyespor oldu. Seyhan Belediyespor bu galibiyet ile 8 hafta sonra 3 puan aldı. Puanı 20 yapan Seyhan Belediyespor küme hattından uzaklaştı. Baklalıspor aldığı bu mağlubiyet ile 16 puanda kaldı ve düşme hattının hemen üstünde kaldı

HABER: Mehmet KOL

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor