Pozantı’da İlginç Bir Mağara Keşfedildi

(HABER MERKEZİ)-Adana’nın Pozantı ilçesine bağlı Fındıklı Mahallesi sınırları içerisinde esrarengiz bir mağara keşfedildi.

Mersin’in Aydıncık ilçesindeki Gilindire Mağarasına birebir benzeyen Fındıklı Mahallesindeki mağarayı turizme kazandırmak için Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay kolları sıvadı.

SAĞLIK TURİZMİNE KAZANDIRILACAK

Sırf bu gelişmeyle ilgili Ankara’ya giden Belediye Başkanı Mustafa Çay, Maden Teknik Arama (MTA) Genel Müdür Yardımcısı Abdülkerim Aydındağ Beyefendiyi ziyaret ederek tespit edilen mağaranın sağlık turizmine kazandırılması için inceleme ve çalışma yapılmasını talep etti.

MTA’YA BİLGİ VERİLDİ

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Çay “Pozantı’da Fındıklı Köyümüz sınırları içerisinde tespit etmiş olduğumuz mağarayı sağlık turizmine kazandırmak için kolları sıvadık ve ilgili fotoğraflardan oluşan dosyayı MTA’ya teslim ederek gerekli inceleme ve çalışma yapılması yönünde mutabık kaldık. Biz bu memleketin sevdalısı olarak bütün değerlerini ortaya çıkartmaya yeminliyiz, Allah’ın izni ile. Destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor