Rakip Eskişehirspor

Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlar ile taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Adana Demirspor, bugün kendi sahasında saat 19.00’da Eskişehirspor’u konuk edecek.

Son 5 haftadır galibiyet alamayan Mavi-Lacivertli takım, son hafta kendi evinde Osmanlıspor’u 3-2’lik skorla mağlup eden Eskişehirspor’u ağırlayacak. Bugün Adana 5 Ocak Stadı’nda oynanacak karşılaşma 19.00’da başlayacak. Bu maçtan sonra milli araya girecek Adana Demirspor’da tek hedef galibiyet olarak belirlendi. Seyircilerin büyük ilgi göstereceği karşılaşmadan galibiyet alarak taraftarlarını sevindirmek istiyorlar. Milli aradan sonra ise iki deplasmana çıkacak olan Mavi-Lacivertliler önce Osmanlıspor, daha sonra ise Giresunspor ile oynayacak.

Eskişehirspor maçı öncesi Akhisarspor maçında sakatlanan Mehmet Uslu ve Vedat Bora ilgili kulüpten açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, “”Oyuncumuz Mehmet Uslu’nun çekilen MR sonucunda arka adalesine birince derecede yırtık tespit edilmiştir. Sağlık ekibimiz tarafından futbolcumuzun tedavisine başlanmıştır. Oyuncumuz Vedat Bora’nın ise çekilen MR sonucunda belinde  darbeye  bağlı kısmi yırtık tespit  edilmiştir. İki gün dinlendirilecek olan futbolcumuzun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.” ifadeleri yer aldı.

Adana Demirspor-Eskişehirspor karşılaşmasının hakemleri de belli oldu. Karşılaşmayı İzmir bölgesi Üst Klasman hakemlerinden Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Direnç Tonusluoğlu’nun yardımcılıklarını Baran Eraslan ve Bersan Duran yaparken, karşılaşmanın 4. Hakemi de Lütfullah Aslan olarak belirlendi. (HABER: Mehmet APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor