‘RS’ Adana’da ikinci şubesini açtı

Yüzde 100 yerli sermayeyle kurulan ve otomotiv sektörüne yeni bir soluk getiren ‘RS’, Adana’daki ikinci şubesini Ahmet Uzun, Murat Yeşildağ ve Halil İbrahim Yılmaz ortaklığında açtı. Alanında uzman 12 kişilik bir personelle 3 kattan oluşan bin 200 metrekarelik bir alanda faaliyet gösteren şubede; boyasız göçük düzeltmeden lokal boya tamirine, döşemeden tampon tamirine, oto bakım, koruma ve yenilemeden oto ekspertiz hizmetlerine kadar geniş bir yelpazede hizmet veriliyor.

HABER: Eylem USNEKER

ADANA (BÖLGE)– Türkiye’de 11 yıl önce ‘yüzde 100 yerli sermaye’ ile kurulan ve unutulmaya yüz tutan Türk esnaflık prensiplerini harmanlayarak, otomotiv sektörüne yeni bir ivme kazandıran ‘RS’, Adana’daki ikinci şubesini açtı. Sektörün önde gelen isimleri; Ahmet Uzun, Murat Yeşildağ ve Halil İbrahim Yılmaz liderliğindeki şube aynı zamanda da ‘mini bir onarım merkezi’ olarak da öne çıkıyor.

ADANA’DAKİ KİNCİ ŞUBE

‘Repair System’ (Tamir Sistemleri), ‘Renew Solutions’ (Yeni Çözümler) ve ‘Radiator Services’ (Radyatör Hizmetleri) alanlarında hizmet gösteren ve Ünal Ünaldı tarafından kurulan ‘RS’, Türkiye genelinde olduğu gibi Adana’da da büyümesini sürdürüyor. Otomotiv sektöründeki çalışma ve ürettikleri hizmetlerle fark yaratan Ahmet Uzun, Murat Yeşildağ ve Halil İbrahim Yılmaz, güçlerini birleştirdi ve ‘RS’nin Adana’daki ikinci şubesini açtı.

MİNİ BİR ONARIM MERKEZİ

Öğretmenler Bulvarı üzerinde yer alan 3 katlı bir binada; bin 200’ü kapalı olmak üzere toplam 2 bin 200 metrekarelik bir alanda hizmet verecek olan şube aynı zamanda bir ‘mini onarım merkezi’ olarak da öne çıkıyor. Şubenin açılışı, otomotiv sektörünün önde gelen firma temsilcilerini bir araya getirirken, açılış törenine katılanlar arasında Adana Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Öz de yer aldı.

A’DAN Z’YE KAPSAMLI HİZMET

Alanında uzman 12 personelle birlikte; boyasız göçük düzeltmeden lokal boya tamirine, döşemeden tampon tamirine, oto bakım, koruma ve yenilemeden oto ekspertiz hizmetlerine kadar geniş bir yelpazede hizmet veriliyor. Kurumsal yönetim anlayışıyla unutulmaya yüz tutan Türk esnaflık prensiplerinin harmanlandığı şubede ‘hızlı, ekonomik ve profesyonel’ bir hizmet anlayışı da ortaya konuluyor.

60 NOKTADA GARANTİ

Tüm sigorta şirketleriyle yapılan anlaşma gereği şubede verilen hasar onarımı karşılığında herhangi bir ücret talep edilmediği gibi mini onarım kapsamında yapılan işlemler için Türkiye’nin 60 farklı noktasında da ‘garanti hizmeti’ sunuluyor. Oto ekspertizin yanında detay temizlik, seramik kaplama ve cam tamiri de yine RS Adana Şubesi’nin sunduğu hizmetler arasında bulunuyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor