SAİT DOĞAN,YÜREĞİR’DE GİRMEDİK EV, SIKMADIK EL BIRAKMADI

CHP’nin Yüreğir Belediye Başkan aday adaylarından Sait Doğan, yetiştiği seçim bölgesi olan Yüreğir’de gecesini gündüzüne katarak hemşehrileriyle görüşmelerini sürdürürken, desteklerini beklediğini belirtiyor.

(HABER MERKEZİ)-CHP’nin Adana Yüreğir Belediye Başkan aday adayı Sait Doğan, çalışmalarını geççe-gündüz sürdürürken, adeta sıkmadığı el, gitmediği ev bırakmadı.

Halkın büyük sevgi göstermesinden, son derece memnun olduğunu belirten Sait Doğan, değerlendirmesini şöyle yaptı;

“Bene Yüreğir’de büyüdüm, Yüreğir’de yaşıyorum, Yüreğir’de hayatımı kazanıyorum. Yani ben hem Yüreğir ile hem Yüreğir halkıyla bütünleşmiş biriyim. Aday olmam istendi aday oldum, desteklerini esirgemeyeceklerini gösterdikleri ilgi, alaka ve samimi davranışlarında görüyorum. Zaten biz hayatı hep birlikte geçen insanlarız. Çocukluğumuz, gençliğimiz, iyi günümüz, kötü günümüz birlikte geçmiş insanlarız ve birbirimizi çok iyi tanıyoruz. İnanıyorum ki, dostlarımın, arkadaşlarımın, Yüreğir halkının desteğiyle seçimi alacağız ve hep birlikte omuz omuza verip büyük hizmetler üreteceğiz. Ben Yüreğir halakına güveniyorum, Yüreğir halkının da bana güvendiğine inanıyorum.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor