SAMET AYBABA’YA DOĞUM GÜNÜ ARMAĞANI

Ligde istikrarsız grafik çizen, sezon içinde 9 futbolcuyu gönderip 11 süper lig deneyimli futbolcu transfer eden Adana Demirspor, Royal Hastanesi Bandırmaspor’u iyi bir oyun sonrasında 2-0 yenerek moral buldu.

3 haftadır kazanamayan Mavi-Lacivertli futbolcular galibiyeti yarın doğum gününü kutlayacak olan ve 66 yaşına girecek olan Adanalı Teknik Direktör Samet AYBABA’YA armağan ettiler.

Samet Aybaba’nın elinde sihirli değnek yok. Ayrıca takımı, hatta gruptaki rakipleri yeteri kadar tanımıyordu. Ancak ideal kadroyu çıkararak göreve 6 yeni yardımcısıyla galibiyetle başladı.

Mavi-Lacivertli futbolcular çok pozisyon ürettiler, ayağa pas yaptılar, yardımlaştılar, ters top oynadılar, rakip kaleyi maç boyunca rahatsız ederek gol aradılar, Sinan Kurt ile Mehmet Akyüz’ün güzel golleriyle sevinen taraf oldular.

Mehmet Akyüz, sahanın en iyilerinden, rahat adam geçen, çabuk oynayan Dibba’nın kale sahasına girerekal ve at diyerek verdiği pas ile futbol yaşamının en rahat golünü attı…

9 golle takımda en çok gol atan Mehmet Akyüz oyunda bulunduğu sürece varlık gösteremedi. Akyüz, zihinsel olarak da maça hazırlanması gerekir kanısındayız.

Kaleci Zubas, Bandırmaspor’un 2 mutlak golünü engelledi. Savunmanın güven veren oyuncusu Rassoul, ayrıca Kaan hücuma katılarak beğeni topladılar.

Hatasız oynayan, top tekniği yüksek olan Gökhan İnler’in oyundan alınmasını anlayamadık…

Samet’te rakibin golcü, güçlü, kuvvetli, eski Demirsporlu Pote’ye adeta yakın oynayarak nefes aldırmadı. Samet sanıyorum kart gördüğü için oyundan alınmasını da yadırgadık. Aynı anda 2.yarıya başlarken 3 oyuncu aynı anda değişikliği de riskli bir davranış. Kaldı ki bazı değişiklik takıma hareketlilik getirdi.

Hasan Kılıç ve Dibba takıma önemli katkı sağlıyorlar. Ancak hakeme çok itiraz ederek tepki çekiyorlar. Şu günlerde rahat ve gereksiz kart görmek takımı olumsuz etkiler.

Hafta sonu grubun güçlü ve süper ligi hedefleyen Samsun deplasmanı bize göre kırılma noktası olacak.

Bandırmaspor’da gole giden Yunus Akgün’e faul yapan Abdurrahim Dursun 28.dakikada kırmızı kart görmesi takımını olumsuz etkiledi.

Kaleci Zülküf 2 gol yemesine rağmen 2-3 net golü çıkardı. Hakem Çağdaş Altay, yardımcılarıyla iyi yönetim gösterdi.

Dileğimiz, büyük hedefi olan Demirspor’un sürekli kazanmayı alışkanlık haline getirmesidir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor