ŞAMPİYONLUK AŞKINA!

2021-2022 sezonunun flaş ekibi Adana Vefaspor, U18 Türkiye şampiyonası 2. Tur müsabakalarındaki rakipleri belli oldu. Beyaz aslanlar maçlarını Malatya’da oynayacak. Rakipleri ise Şanlıurfa Bldspor, Tarsus İdmanyurdu, 5 Temmuz İskenderunspor, Diyarbakır DSİ, Vangölü Sportif faaliyetler SK takımlarıyla aynı grupta yer aldı.

4 MERKEZDE MAÇLAR OYNANACAK

2021-2022 sezonu U18 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe müsabakaları, Birinci Kademelerinde grup birincisi olan 20 takımın katılımıyla 4 takımlı Tekirdağ, Giresun grup merkezinde 27 – 29 Mayıs 2022 tarihinde ve 6 takımlı Kütahya ve Malatya grup merkezinde ise 26 – 29 Mayıs 2022 tarihlerinde olmak üzere toplam 4 grup merkezinde oynanacaktır. Final müsabakaları ise İkinci Kademede grup birincisi olan 4 takımın katılımıyla eleme usulüyle yapılacağı kararlaştırıldı.

ADANA VEFASPOR İNANIYOR

  1. Turda Kahramanmaraş’ta rakiplerini adeta dize getiren oynadığı 3 maçı da kazanan Adana Vefaspor U18 takımı, rakip ağları 5 kez havalandırırken sadece kalesinde 1 gol gördü. Hazırlıklarını tesislerinde sürdürün minik aslanlar özellikle rakip analizleriyle de oynayacakları takımları da mercek altına almış durumda. Camia ise şampiyonluk için kenetlenirken özellikle ilk turda olduğu gibi şehir dışında oynanacak maçlara yine seyircilerin gitmesi bekleniliyor.

KAPTAN AYHAN’DAN MESAJ VAR

Adana Vefaspor U18 takım kaptanı Ayhan Yılmaz, harika bir ilk tur geçirdiklerini ve ikinci turda da yine ellerinden gelen çabayı göstererek başarı olmayı istediklerini söyledi. Takım içindeki arkadaşlığın şuana kadar başarının anahtarı olduğunu kaydeden kaptan Ayhan, “Müthiş bir birlikteliğimiz var. Bizler inandık. Şampiyonluk kupasını Adana’ya getirmek için bu turu kayıpsız atlatmamız gerekiyor. Bunu da başaracağız” diyerek sözlerini tamamladı.

HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor