Şampiyonluk kupasını başkan Küçük’e teslim ettiler

Samsun’da 16.sı düzenlenen Türkiye Barolar Birliği Avukatlar Spor Oyunlarında şampiyon olan Adana Barosu Kadın Voleybol Takımı, şampiyonluk kupasını Baro Başkanı Av. Veli Küçük’e teslim etti.

Başkanlık makamında düzenlenen törende konuşan Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Kadın Voleybol Takımı 2 yıllık mazisi olmasına rağmen baromuzu bütün turnuvalarda başarıyla temsil ettiğini belirterek, “Adana Barosu’nun gururu oldular. Tüm branşlara ve gelecek gençlerimize örnek oldular.  Atamızın da sözlerine uygun olarak zeki ve ahlaklı bir şekilde bu sporu sürdürüyorlar. Kendilerini kutluyorum. Hepsinin emeklerine sağlık. Adana Barosu olarak kendilerine olan desteğimizi her zaman sürdüreceğiz” dedi.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Kadın Voleybol Takımımızın birlik beraberlik içerisinde ve özveri ile çalışarak bu başarıyı hak ettiğini ifade ederek, sportif etkinliklerle her biri birbirine kenetlenmiş yıkılmaz dostluklar kurulduğunu görmenin ayrıca mutluluk verici olduğunu ifade etti. Adana Barosu bünyesinde birçok branşta sportif ve kültürel çalışmalar yapıldığını da sözlerine ekleyen Av. Veli Küçük, “çalışmaları yürüten meslektaşlarımızın başarılarını gördükçe gururlanıyoruz” dedi.

Törende bir konuşma yapan Takım Antrenörü Mihraç Zengel ve Takım Kaptanı Av. Başak Kınık verdiği destekten dolayı Baro Başkanı Av. veli Küçük ve yönetim kurulumuza teşekkür ederek, 29 Ekim 2019 tarihinde İstanbul Barosu’nun düzenleyeceği turnuvada da hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirttiler. Takımın oyuncusu Ayşegül Kalan ise şampiyonada en skorer oyuncu seçilmesi ayrıca sevinçle karşılandı.

Yapılan törene, Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Sayman Av. İlknur Önal, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Furkan Kılıç, Av. Timur Ortatepe, Kadın Voleybol Takımı Oyucuları Av. Başak Kınık,  Av. Burcu Gündoğdu, Av. Ceren Küçükkurt, Ayşegül Kalan, İrem Erten ve İrem Burgu katıldı. (HABER: Sefa AKIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor