SANCAK: ANLAŞTIĞIMIZ 6-7 OYUNCU VAR

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak yaptığı açıklamada, 6 veya 7 isimle artık sözleşme aşamasına geldiklerini ve yakında bu isimleri açıklayacaklarını belirtti.

Başkan Sancak yaptığı açıklamada, “Menajerler, Adana Demirspor’un ismini kullanarak oyuncularını Süper Lig’de bazı takımlara getirtmek isterim. Bazı oyuncuların ismini Adana Demirspor’a yazıyorlar ve bu oyuncuların menajerleri Süper lig’de başka kulüplere gidip ‘Adana Demirspor oyuncumu istiyor. Gel seninle anlaşalım’ diyorlar. Bizim çok kaliteli bir transfer ekibimiz var. Gece gündüz çalışıyorlar. Artık anlaşma aşamasına geldiğimiz 6 veya 7 isim var. Hepsinin ailesi var. Adana hakkında bilgi ediniyorlar. Son kararlarını bekliyoruz. Sonrasında resmi açıklamayı yapacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Murat Sancak, Yunus Akgün ve Muhammed Şengezer’i tekrar takıma katmak için uğraştıklarını ifade ederken, Tayyip Talha Sanuç, Khadim Rassoul ve Sinan Kurt’un sözleşmesini uzatacaklarını belirtti. Sancak, “Galatasaray’da devam eden seçim sürecinin sona ermesinin ardından Yunus Akgün’ü isteyeceğiz. Başakşehir’den ise kaleci Muhammet Şengezer’i tekrar takıma katmak için görüşüyoruz” diye konuştu. Diğer taraftan Başkan Sancak spor malzemeleri üreticisi New Balance ile anlaştıklarını açıkladı. Geçen sezon birlikte çalıştığı spor malzemeleri üreticisi Diadora ile olan sözleşmesini uzatmayan Adana Demirspor’da Başkan Sancak, New Balance ile sözleşme imzalandığını açıkladı. Amerikalı şirketin, Mavi-Lacivertli takım için 3 farklı renkte forma tasarlayacağı öğrenildi. Bu renkler Mavi, Beyaz ve Siyah olacak. Forma tanıtımının ise 30 Haziran’da yapılacağı belirtildi. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor